[ФОХ] О МОМ ПЕРМАНЕНТНОМ БАНУ

Day 4,241, 08:23 Published in Serbia Serbia by cytrus99 II


Поштовани и драги читаоци моји,

Писање и објављивање овог чланка мени лично неће донети никакву корист већ с обзиром на мој план укључивања у политику и рад у конгресу, могуће је да ми нанесе штету у виду нарушене репутације и губитка поверења будућих гласача. Међутим, осећам потребу да информишем будуће бираче и моје драге читаоце о догађају и мојим поступцима који су на крају резултирали перманентним баном мог претходног профила.

Како се то десило?

Нема смисла да лажем или да правдам себе и своје поступке када главни разлог лежи првенствено у мојој алавости и покушају да преварим систем. Овај ми се покушај међутим обио о главу, што се десило свакоме ко је икада покушао да учини исто. Умислио сам да сам Давид, међутим Голијат је испао паметнији.

Сви знамо три основна правила ове игре. И као што можете да претпоставите у мом случају није у питању кршење она прва два.

Зашто се то десило?

Сви се сећате недавне акције са точком у оквиру Summer event-а из ког се, поред разних других, могла добити и награда од пет стотина златника. Већ првог дана у покушају да добијем поменуту награду потрошио сам преко 320 хиљада тешко уштеђених динара. Међутим, покушај није уродио плодом и тако дубоко разочаран и огорчен тиме, смислио сам да направим још два профила. На то ме је нагнала помисао да почетници имају више среће. Без обзира на моју предострожност и пажљиво скривање трагова (користио сам VPN мењајући IP адресу) већ следећег дана, на моје велико изненађење, чекало ме је обавштење о перманентном бану профила.

Упркос томе, истог дана отворио сам нови профил на ком сам наставио да играм на исти начин као и пре, ипак поверење и нека пријатељства и познанства са претходног профила не могу да вратим.

Овим путем желим првенствено да се извиним Баћку и изразим своје жаљење што сам код њега и осталих чланова СНФ-а, а такође и свих других играча који играју по правилима изгубио поверење. Надам се да ћете ми опростити и имати разумевања.Post scriptum: Желим да похвалим рад и пожелим све најбоље тиму eRepublicLabs.