[Dunedan] A "semleges" pártok elemzése

Day 4,236, 07:08 Published in Hungary Hungary by Dunedan


Előzmény

Az előző cikkemhez híven figyelemmel követtem azon pártok választásait, amelyek semlegességet fogadtak, vagy épp támogatták a diktatúrát.


1. Magyar Civilek Pártja

ImreHarag lett megválasztva pártelnöknek 36 szavazattal.

A kongresszusi választásokon az előző cikkemben megnevezett személyek közül csak ketten indultak a kongresszusi választásokon.
10. Szabi
12. Mikrobi

A pártelnök és Xer01 nem indult a választásokon. Érdekességképp említeném gaja73-at, aki a 11-nek lett berakva, a két prominens puccsista közé.

Konklúzió: A legutóbbi választásokon 8 bejutója volt a pártnak, jelenleg úgy tűnik 6 képviselőjük lesz. Noha én hátrébb tettem volna mindkettőjüket, mégis úgy vélem a pártelnök megfelelő munkát végzett ahhoz, hogy véletlen se kerüljön be egy puccsista személy se.

2. A KARD

E_pluribus_unum 23 szavazattal lett a pártelnök, Dr.ago14 10 szavazatot szerzett, míg Darth Vader 7 szavazatot. Miután a puccs kísérlet elbukott, E_pluribus_unum kiállt a demokrácia mellett, és elítélte azokat, akik részt vettek a puccsban.

A kongresszusi választásokon az előző cikkemben megnevezett személyek közül csak ketten indultak a kongresszusi választásokon négyen indultak, míg ketten kihagyták az ehavi alkalmat.

8. rRonin
9. bukktolgy
10. Captain Golden Retriever
12. Dr.ago14
Domv és Envagyok0223 nem indult a választásokon, utóbbi név cserét is végzett. Valószínű új karaktere

Konklúzió: Noha a mostani kongresszusi választásokon úgy tűnik éppen, hogy sikerül 6 helyet szerezniük, legutóbbi választásokon, amikor bejutottak, 8 kongresszusi székhez jutottak. Ha ismét ez az eredmény állt volna fel, akkor az egyik puccsista bejutott volna. Remélem a következő választásokon biztonságos távolságba tudják tenni ezen személyeket, hogy véletlenül se kerüljenek a kongresszusi szék közelébe.

3. Magyar Légió Párt

A pártelnök választásokat heroine17 nyerte meg 16 szavazattal, míg rangeyed 2 szavazatot kapott.

Érdemes megemlíteni, hogy jelenleg a Magyar Légió jelenlegi vezetője Szenti, és a két másodparancsnoka Three-Headed-Monkey és Botyar, mind a puccs oldalán harcoltak.

Konklúzió: A Magyar Légió Pártot továbbra is puccs támogatók vezetik. Ha valamelyik puccsista indulni szeretne az elnökválasztásokon, a Magyar Légió Párt valószínűleg támogatni fogja.

Megfigyelés
A történtek miatt változott a pártok létszáma, aminek következtében egyenlőre a TOP5 párt stabil lett. A Magyar Légió Párt lecsúszott a 8ik helyre, így A KARD-nak nem kell félnie, hogy ismét kiessen a TOP 5 közül a kongresszusi választásokon. Ennek már csak akkor van reális esélye, ha az MHP-MKSz összeolvad, vagy a Kisgazdák nem kötnek egyikőjükkel választási egyezményt.

Tisztelettel,
Dunedan

Random Kardos idézet

rRonin: Én csak azt mondom, amit a MU és pártvezetők mondanak. Őket védem, mert ők a kis közösségek, amik még megmaradtak eMo-n. Nem fogom őket szétzúzni.