[MK]Háztámogatás, magyar kézbe magyar packot!

Day 4,233, 12:12 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany

Magyarok, honfitársaink!

A kormány célja nem csupán az, hogy gombokat nyomogasson, és csatákat indítson, bár ezt is fontosnak tartjuk, és emögött is van kemény munka. A célunk az, hogy hosszabb távon erősítsük a közösséget, növeljük a magyar ütőerőt, és a nyár végi-őszi, téli akciókra minél jobban felkészítsük az országot. Ennek kapcsán jelentünk be most 2 programot, és új tw-t.

A játékosok fejlődésének elősegítése érdekében meghirdetjük a háztámogatási programunkat, melynek keretében a programba jelentkezők kedvezményes áron, nettó 10.000 Ft-ért kaphatnak Q2 házat. A Q2 ház +100 energia tárolására ad lehetőséget, illetve óránként +2 energia-visszatöltést biztosít. A Q2 ház birtokában a résztvevők többet tudnak majd harcolni és nagyobb rangnövekedést érhetnek el.

A részvételi feltételek:

Minimum 30-as szint, maximum level 199
Légiben - még nem Wing Commander***
Földiben - még nem Titan***
Aktivitás, napi többszöri belépés

A program résztvevőinek heti szinten minimum 1%, ranggal súlyozott fejlődést kell felmutatnia.( A súlyozást még kidolgozás alatt)

A program résztvevői között versenyt is hirdetünk, a verseny alapja a rangnövekedés lesz (százalékban), súlyozva a rang szintjével.
Havonta (négy hetente) a 3 legnagyobb növekedést felmutató földi, illetve légi harcos ingyen Q3 házat is kap!

A versenyben csak azok kaphatnak jutalmat, akik nem rendelkeznek a rangnövekedést befolyásoló pakkokkal (Blitzkrieg,Maverick, Assault és Power Pack,Infrantry Kit.)

A programba való részvételt az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelezni:

https://docs.google.com/forms/d/1MeQLCBzwGOoHmvssJOtrm66CqrXy_RlX6uty4MFmp9Q

A programban kiosztásra kerülő házakat szeretnénk magyar házgyárosoktól megvásárolni annak érdekében, hogy az itthon adózó és foglalkoztató céges játékosokat is támogassuk.

Aki jelentkezik gyárosként a programba, annak első alkalommal küldenie kell egy printscreent a gyártókapacitásáról (minden egyéb infó kitakarható) a cél az lenne, hogy valóban magyar, itthon adózó gyárosoktól vegyünk házakat, külföldön vásárolt és itthon piacra dobott házak helyett. A print screent nem fogjuk kiadni senkinek. A gyáraknak nem kell Magyarországon lenniük, csak magyar játékos tulajdonában.

Ha házgyárosként jelentkezni szeretnél a programba, akkor az alábbi űrlapot kell kitöltene😛

https://docs.google.com/forms/d/1HIz3tIybf3cmZE_82jEjuzbLm2oW288jkifmIQgG_wo

Ha nem lenne elég felajánlott ház, akkor a hiányzó házakat a legolcsóbb, külföldi piacról szerezzük majd be.
Magyar kézbe, magyar packot!

Kedves játékostársaink! Nemsokára a három legfontosabb pack közül a Blitzkrieg pack (plusz 2000 energia) megvásárlására és a Maverick Pack (div váltás) megvásárlására lesz lehetőség. 10 nappal később pedig a Power packéra (plusz 20 töltődés minden 6 percben).

Mint tudjátok sokan vásárolnak CC-ért packot. A kormány abban szeretne segíteni, hogy a cc magyar kézben maradjon, magyartól vásároljon magyar packot. Illetve, hogy azoknak a játékosoknak, akiknek nincsenek pack eladó barátaik, segítsünk packot találni. Ezért egy felhívást teszünk közé. Várjuk azokat a magyar játékosokat akik eladnak packot. Kérlek töltsétek ki ezt a kérdőívet, és írjátok bele egy hónapban kb mennyi packot adtok el, vagy vennétek.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrVafub8KnAzAO9-kasGYMzVO_gV0ouqbd9YzeN6Gbre8_iQ/viewform?usp=sf_link

Az érdeklődőket pedig összekötöm egy körlevélben amikor aktuális lesz.

A kormány ugyanis nagyon fontosnak tartja, hogy minél több játékos rendelkezzen packokkal, ez az apró munka is ezt próbálja elősegíteni!
A kongresszus pedig éppen egy ukrán tw elinditásáról szavaz, és az eddigi szavazat arány alapján át is fog menni, így újabb TW leszervezését tudja sikerként felmutatni a kormány!


Üdvözlettel: Vidi555 elnök, Goobee miniszterelnök, Weisz Manfred Huba kommunikációs miniszter