Köszönet Nektek, a Szegedi Hősöknek!

Day 4,224, 08:28 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany

Tisztelt Polgárok!

A tegnapi nap felettébb mozgalmas volt mind a mi részünkről, mind polgártársaink részéről.

Az előző napi Hadügy Közlönyben egy akkor nagyon is fenyegető szerb offenzívára való
felkészülésként tankosztást indítottunk.
Telt az idő, Románia megtámadta Vajdaságot, hogy elzárjon minket Szerbiától. Ekkor frissítettük a közlönyt, viszont a támadás lehetőségét továbbra is fenntartottuk. Ugyanakkor az osztást határozatlan időre befagyasztottuk.

Az este folyamán kaptam egy levelet eSzerbia elnökétől, amelyben leírta, hogy talán megtámadnak minket, for fun. Úgy döntöttünk, hogy nézzük meg az elején, hogy mennyire lesz ez for fun végül igencsak ütöttek ők is. Amennyire szükséges volt osztottunk továbbra is állami és egyéni adományból származó tankokból. Volt CO is.
Meg kellett magunkat védenünk, mert ha mégis elfoglalják Szegedet, az további csatákat és akár egy eltörlést is maga után vonhatott volna.

Köszönjük mindenki közreműködését, hogy beleadtatok apait-anyait! Köszönjük a kicsiknek és nagyoknak. Tankoknak, pilótáknak, kétkattosoknak.
Külön köszönjük a Kárpát Dandárnak, hogy ők is osztottak a Koncentrált Civil Sebzésből!
Egységben az erő!

Még ha talán most nem is adott bele az ellenség 100 százalékot, akkor is a jelenlegi eVilág legnagyobb erővel bíró hatalmával álltunk szembe, és győztünk! Megvédtük Szegedet, és ezzel együtt a szerb háború is lezárul.

A mai nap során a Voice of Hungary is közzé fog tenni egy nyilatkozatot.

Tisztelettel: Vidi555, eMagyarország Elnöke!