[Dunedan] A polgárháború utáni idők

Day 4,221, 02:29 Published in Hungary Hungary by Dunedan


Egy nappal a diktatúra leverése, és a demokrácia védelme után, azok akik saját állampolgáruk ellen fegyvert ragadtak már megbocsátást nyertek az állam által. Úgy tűnik itt az emberek gyorsan felejtenek. De nem mi.


Kötelességemnek érzem azok elszámoltatását, felelősségre vonását, akik azok ellen küzdöttek, akiket szolgálniuk kellene. Ez lenne egy államfő, egy elnök dolga. Ha pedig nem szavaznak bizalmat neked, elfogadni a nép döntését, hiszen ők bízzák meg eme nemes feladattal.

A TOP 6 pártból 3 párt úgy döntött, hogy nem védik meg a demokráciát, "semlegességet" fogadtak. Értelemszerűen a Repülősök Pártja és a Nemzeti Ébredés Pártja teljes mellszélességgel a demokráciáért harcoltak. A Határon Túli Magyarok Szövetsége szintén a demokráciáért küzdöttek. Ők nem felejtették el azt, amit sok éve szinte mindenki vallott: Nem támogatunk semmilyen puccsot. Mindegy hogy ki indítja. Nem szeretném egyikőjüket se dicsérni, hisz ennek alapvetőnek kellene lennie, de láthattuk, hogy ez ma már nem így van.

Magyar Civilek Pártja

Pártelnök: ImreHarag


Állítása szerint nem volt képben a polgárháború komolyságának súlyával. Ezt alátámasztja az, hogy csak az első körben ütött a diktatúra mellett. Párbeszédünk alapján az derült ki számomra, hogy nem gondolta volna, hogy ekkora erőkkel fognak harcolni a diktatúra oldalán. Remélem saját, illetve pártelnöki cikket fog kiadni az esetről.
Elmondása alapján megfosztja minden párttitulusától, és többet nem lehetnek kongresszusi tagok a párt színeiben azok, akik aktívan részt vettek a diktatúra melletti harcokban. Ha ezt tényleg megteszi, és a körülményeit figyelembe vesszük, ő megbocsátást nyerhet a figyelmetlenségéért.

Kongresszusi tagok, akik harcoltak a diktatúra mellett:
Xer01,Mikrobi, Szabi.

A KARD

Pártelnök: Dr.ago14

A megbánás legkisebb jelét nem mutatja, valószínűleg a következő puccsra készíti jelenleg is az embereit. Számára nincs megbocsátás. Ő jelentette be a katonai hatalomátvételt.
Több exKardos is jelezte számára, hogy olyan útra lépett, amin már nem tudják követni. Jelenleg a KARD tagság egy része leakarja váltani:
Pártelnöki indulásom
Dragonak mennie kell!
Azt, hogy mit tesznek a puccsban résztvevőkkel, azonban nem jelentették ki.

Prominens tagok, akik harcoltak a diktatúra mellett:
Domv, rRonin, bukktolgy, Envagyok0223, Captain Golden Retriever.
Van aki már kilépett a pártból közülük, de az más kérdés, hogy ez mennyire lesz tartós.

Magyar Légió Párt

Pártelnök: heroine17

Egyik legaktívabb harcosa volt a diktátori harc oldalán. A megbánás legkisebb jelét se mutatja, egyedüli pozitívum ami megemlíthető, hogy lemondott a kongresszusi tagságáról, de továbbra is a pártelnök, és következő választáson is indul. Sok légiós elhagyta a pártot, mivel ők nyíltan támogatták a katonai hatalomátvételt, míg a másik két párt a semlegesség (látszatát) tartották fent.

Kongresszusi tagok, akik harcoltak a diktatúra mellett:
Etilendiamintetranatriumacetat
Prominens tagok, akik harcoltak a diktatúra mellett:
Botyar, Szenti, Gyurka, ZakTell.

Igazságszolgáltatás

A felsoroltak többsége mindenüket beleadva harcoltak a diktatúra sikerességéért, ezáltal magyar embereknek a pénzét égették el, akik harcoltak a demokrácia megtartásáért. Ha büntetlenül megússzák gaz tettüket, lényegében már bárki csinálhat bármit itt. Ezt pedig nem engedhetjük. Az alábbi pontokban foglalom össze, hogy mi kell legyen a büntetésük.
1. Minden politikai titulustól meg kell őket fosztani.
2. Többet nem lehetnek kongresszusi tagok.
3. Kilépnek a pártjukból, és pártatlanok maradnak életük végéig. Aki diktatúrát támogat, annak nincs szüksége pártra.
4. Állampolgárságot váltanak. Tekintve, hogy nem a magyar népet képviselik, hanem idegen érdekekét, ezért jobb, ha más országokba emigrálnak, itt már nincs szükségünk rájuk.

Az első két pontot a mindenkori pártelnök megtudja oldani, míg utolsó kettő ezen emberek maradék gerincére van utalva.
Remélem ez az eset felnyitotta ismét mindenki szemét, a demokrácia védelme nem döntés, hanem kötelesség, mindegy melyik oldal van hatalmon.
Felvettem a kapcsolatot ennek a három pártnak a tagságával a kapcsolatot, értesítettem őket pártjuk prominens személyeinek cselekedeteiről. Ezen tagokat a következő kategóriákba soroltam:
1. Akik elhagyták a pártot.
2. Akik még nem tudják, mi tévők legyenek.
3. Akik maradnak, és igyekszenek a diktatúrát támogatókat elüldözni.
4. Akinek mindegy mit csinál a párt vezetősége, ő akkor is ott marad.
A következő hónapokban jelezni fogom ezen tagoknak, hogy mennyire sikerült a diktatúrát támogatóit megfosztani pártbéli hatalmuktól, rangjuktól.


Tisztelettel,
Dunedan

Forrás: A hazaárulók névsora