Lenni vagy nem lenni diktatúra? Kárpát Dandár állásfoglalása

Day 4,217, 13:17 Published in Hungary Hungary by Haszontalan pkrusi
Kedves Játékostársaim!

Jó rég volt már, amikor "tollat" ragadtam, és bevallom picit ki is jöttem a gyakorlatból. Anno amikor elvonultam az e-világ elől, úgy gondoltam, hogy nem lehetek elég hálás, hogy részese lehettem egy fantasztikus dolognak, viszont hagynom kell másokat is érvényesülni.

Emlékeztek mi volt az? A Kárpát Dandár.

Évekkel ezelőtt sikerült olyan erős alapokat létrehoznunk, hogy még a mai napig erőt tudunk belőle meríteni és büszkék lehetünk a századra. Igen tudom, hogy rengetegen hagyták abba a játékot, hozzám hasonlóan két kattba vonultak, vagy csalódottak, és a játék is megváltozott. De már számtalanszor leírtam, miért lenne itt másként mint a való életben?

Jelenlegi helyzetre ( erepublik.com/en/article/2698548 ) röviden reagálva: Ezt már évekkel ezelőtt megvitattuk elsőként egymás között, cikk formájában is ( erepublik.com/en/article/2505762) , és semmi újat nem tudok mondani, mint amit ebben a cikkben is megfogalmaztunk erepublik.com/en/article/2438930

Ha valakinek nincs kedve ennyit olvasni, akkor röviden: Sok sikert kívánunk mindkét félnek, legyen bármi is a vége, mi itt leszünk. Kárpát Dandár tagoknak ha van kedvük részt venni a puccsban, nem állunk az útjukba, visszavárjuk őket.

Parancs az, hogy döntsön mindenki saját belátása szerint!
Jah és jövőhéten KCS, de erről még Jozzal fogunk írni részleteket (Ő is el fogja mondani a véleményét a puccsal kapcsolatban, ami ugyanez, csak más szemszögből).

Zárásként kiemelném az egyik cikkből egy gondolatot, amit mai napig is így gondolok:
"A Kárpát Dandár legfontosabb küldetése, hogy miközben az országot és szövetségeseit szolgáljuk (reguláris sereg alapok), megfelelő kikapcsolódási alapot biztosítsunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nem egy célcsoportra fókuszálunk, hanem mindenkire!"

Bármi kérdés van, keressetek nyugodtan.

Love
P