CODE - egy új szövetség kezdete

Day 4,152, 12:54 Published in Hungary Hungary by eKulugyminiszterium

Kedves Mindenki,

Ezúton szeretnék tájékoztatást adni, hogy mára az adminok végre bejegyezték a hosszú idő óta formálódó, készülődő anti-Asteria szövetségünket, mely a CODE nevet kapta.

Horthy 12 fordításában olvasható a bemutatkozása.Az elmúlt hosszú időszakban több alkalommal is felmerült, hogy kimondva is szövetségként működjünk együtt, a korábbi lazább, mégis megbonthatatlan nemzetek közötti együttműködés egy magasabb fokán. Az alapító országok régóta harcolnak egy oldalon, az Asteria (román, szerb, macedón, bolgár, iráni st erők ellen. A Pacifica felbomlása óta (a mi kiválásunk után az USA is kilépett), a maradék Asteria-felé húzó erő, így mint a lengyelek is az ellentétes oldalhoz sorolandók.Egyszóval a hivatalos bemutatkozás után, Wiki-n is megtalálható a CODE, ma pedig az adminok végre elindították útján.

Jelenleg az alapító tagok meghívása zajlik.Majd pedig az egyes tagországok kongresszusa fog szavazni a csatlakozásról, holnap.
Mindig is az volt az elvárás, hogy az anti-Asteria vonalon maradjunk, kötelezzük el magunkat. Hiába vallottuk, hogy több éves munkánk van benne, sokan mégis az ellenkezőjét állították.
Itt az alkalom, holnap szavazásra kerül, akarunk-e a része lenni.

Részünkről egy nagy IGEN.

Köszönettel,
Ronin