Mi folyik itt eGyöngyösön?

Day 4,144, 15:58 Published in Hungary Slovakia by Nariii

Jó Szerencsét!

"Inkább leveszem a napszemüveget..."

Választás. "Veszítettetek". Pléhdoboz a ministránsfiúkkal visszatolt oda titeket, ahová simán visszakerültetek volna, mert alkalmatlan volt a leváltott csapat fele a kormányzásra.
Mindegy, nem tudtok gondolkozni, nem vagytok türelmesek, sem okosak. Legalább bizonyítottátok. 🙂

"[eMK] Az elmúlt napok eseményei"

"-A horvát fronton beadásra került a NO NE javaslat, ami nem egyenlő a háború lezárásával, MÉG! Erről kicsit később még…"

- Mit kell ezen még mindig titkolózni?
- Mit kell ezen még csűrni csavarni?
- Miért próbáltok még mindig fontoskodni, bénázásokat beállítani profizmusnak? - Kinek és miért kell kiszolgálnotok érdekeket?
- Miért sunyultok és próbáljátok demagógiailag beállítani, hogy TI vagytok a megfelelő választás, amikor TI kiestetek az elmúlt hetekre és mégis a háttérbe, egyezkedtetek és xer szavait idézve "visszakúsztatok" mindenhová csak, mert képtelenek vagytok elengedni a húsosfazekat?
- Mit kell még mindig tutujgatni?

- Hol vannak a beköszönőcikkek?
- Ki a GM?
- Hogy lehet úgy elnökséget vezetni, hogy nincs, aki a pénzügyi dolgokat listázza? Ki és miért higgye majd el, hogy az a szám valóban annyi, és nincs semmi mutyi benne?
- Miért kell a finn TW-ért fizetni, és erről miért csak 1 hónappal később jött ki cikk? Mit kell ezen IS takargatnotok? Hibáztatok, valljátok be, hisz akkora pofátok van, hogy AMTS'20-at ott fogják tartani. Miért olyan nehéz gerincet és tökösséget növeszteni, a pofa és nyelv helyett?
- Mi lett a vége a felhype-olt román-Honpolgár beszélgetésnek? Ki és miben vonta le a végét? Miért kell egyáltalán egyből a románokhoz menni sírni? Miért kell még náluk IS aljasabban viselkednetek egymással? Miért gondoljátok azt, hogy bármi is megengedett a "felső jobb" érdekében, ami amúgy csak a ti baromságotok?

Végezetül pedig rRonin pár szót hozzád intéznék. Annak idején szemi is ezt csinálta, tapadt a hatalomra, tapadt azokra, akik ott voltak a húsosbödön miatt. Nem azért, mert lopni akart, nem is hatalomért, csupán nem volt képes felmérni, hogy nincs ott helye, neki az már sok. A hattyúk halálát számtalanszor eljátszotta, teljesen hiteltelenné vált, s addig sűllyedt a színvonal, hogy képesek voltak még őt is előrántani... M1, nem az én dolgom.
De viszont TE elindultál az évek alatt egy olyan lejtőn, aminek teljesen a legvégére értél (biztos van lejjebb is). Emlékszem a BA-s időszakban, amikor a tiszteletről, a tartásról, az emberségről és főleg az erkölcsről beszéltél. Bár nem válaszoltam annó, de teljesen igazat adtam. (képszerkesztésnél, ahogy ülsz a vastrónon?) Mára az az ember és aki most vagy, szöges ellentéte lett egymásnak itt a játékban. Neked már NINCS SE tartásod, SE becsületed, SE tiszteleted, amit hosszú évek munkája alatt építettél fel. Erkölcsiesség pedig ott ment el, amikor képet szivárogtattál, majd egyszerűen válaszoltál, hogy "ha bug is volt, mit számít már".
Ritka egy arcátlan, szemtelen karakterré avanzsáltál. Szánlak.

Baráti Üdvözlettel:
Nariii