Zsebhoki 4.0

Day 4,128, 10:06 Published in Hungary Hungary by 655321
[132]/[4128]

Gondoltad volna, Hellokitty nosztalgikus emlékvilágában rekedt olvasóm? A mesterséges intelligencia kutatások menthetetlenül beszivárognak e-világunk eddig biztonságosnak gondolt bugyraiba, és az erep körüli megállíthatatlannak tűnő fejlesztések feltárják legpiszkosabb titkainkat. Bár a változás a hivatalos erep világban csak afféle gyenge jelnek minősül, a játék köré szerveződő partizán oldalak egymás után szállítják a BB-pozitív szolgáltatásokat. Zordacz nevű lengyel programozó játékostársunk hívta fel rá a figyelmet, hogy az ErepBox nevű orosz oldalon immár a medálváltozásokból kalkulálható bevételbecslések is elérhetővé váltak, így menten leselkedni kezdtem.

Itt van, például, I-G-D, akinek az elmúlt 30 napban közel 7 millió CC bevételt sikerült összetalicskáznia. De lengyelekhez szakadt honfitársunk sem áll rosszul a maga 4 milliójával.

És mi a helyzet a hazai medállovagokkal, béháharcosokkal és ilyen-olyan dives adrenalinsóvárokkal? Mindenkit sajnos nem tudtam végignézni, úgyhogy azokra koncentráltam, akik a BH és SH örökranglista első pár tucatjában találhatók. Íme, zsebkurkászásom eredményei:


Vannak, akik forintos medálokra is hajtanak, de azért a bevétel zöme láthatóan az aranyból származik. Az arany-CC konverzióra 550-es árfolyamot használtam. A hazai legjobb kb. harmadát tudja annak, mint a lengyel éllovas.