[MApN] Brigada de Aviatie Decebal - Academie de aviatie

Day 4,109, 08:49 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Stephan Condurachis

................................................................::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Brigada de Aviatie Decebal ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

In urma discutiilor avute cu presedintele Rep. Moldova si reprezentanti ai conducerii Romaniei … a fost luata hotararea ca in cadrul Ministerului Apararii Republicii Moldova sa se infiinteze Brigada de Aviatie Decebal – ca scoala de aviatie pentru pregatirea si ajutarea tinerilor e-cetateni ai Republicii Moldova.Repet este scoala de aviatie … recopensarea si sustinerea jucatorilor inscrisi se face doar pe baza rezultatelor obtinute in luptele de aviatie .
Pentru admiterea in cadrul scolii de Aviatie trebuie indeplinite urmatoarele cerinte :
1. e-Cetatean al Rep. Moldova (posibil sa acceptam si jucatori din eRomania dar se mai discuta)
2. rangul maxim in aviatie Flight Lieutenant***** (Absolvirea scolii de aviatie este la gradul de Squadron Leader)
3. Nivel maxim – 50 (jucatori apartinand Diviziilor I si II terestre)
4. Sunt exclusi automat de la selectie … jucatori apartinand grupului TO si sau UM Ave Moldova si partidelor Basarabia Renaste, Pheamus, KOMUTET
5. Completarea completa a formularului de inscriere

Formular de inscriere

Ce oferim jucatorilor inscrisi in program
1. 750 energie pe fiecare zi (energia se primeste a doua zi daca la verificare au fost dovedite 25 de kills la aviatie zilnic)
2. Saptamanal celor care au facut in fiecare zi cele 25 de kills se ofera un bonus de 750 energie
3. Inaintarea in rank se premiaza cu 1000 cc fiecare rang principal: Senior Airman, Staff Sergeant, Aviator, Flight Lieutenant, Squadron Leader. (se face o captura de ecran pentru dovedire in ziua cand a fost abtinuta promovarea)
4. Bonusuri finale jucatorilor aflati in top 40 kills in aviatie in saptamana precedenta
5. Cei care au atins gradul de Squadron Leader sunt absolventi ai scolii si primesc un premiu suplimentar in functie de fondurile programului.Cu respect coordonator program Brigada de Aviatie Decebal – viceMoD Stephan Condurachis