Postani Vojvoda

Day 4,081, 13:07 Published in Serbia Serbia by Vojvoda1389
VOJVODE


Informacije

Vojvode je vojna jedinica koja je skoro oformljena. Mi se borimo za dominaciju eSrbije u eSvetu. Mimo te primarne stavke, nastojimo da budemo spona izmedju starijih (iskusnijih) i mladjih (ebeba) igraca.


Uslovi rada

Koncept same jedinice se sastoji da mladji igraci rade kod starijih igraca. Mladjim igracima je omogucena plata od 550 rsd i 10 ku7 tenkova po radu. Mimo toga hleb, dodatni tenkovi su uvek na raspolaganju mladjim igracima i mogu da dobiju dodatna sredstva kada god zatraze, znaci kada god im je potrebno.


Neophodna pomoc

Ono sto nam je trenutno neophodno jeste mobilizacija, odnosno stariji igraci koji ce sponzorisati mladje igrace i koji ce uzeti ucesca u vodjenju same jedinice. Znaci igraci koji imaju svoje kompanije koje proizvode ku7 tenkove i koji imaju svoje pekare, znaci da su ekonomski nezavisni.

Svi mladji igraci su dobrodosli u sto vecem broju. Svaki stariji igrac bi dobio odredjeni broj sticenika koji bi radili kod njega i koji bi trazili pomoc od njega, kao i sugestije vezane za ekonomiju igrice. Znaci, koje firme da otvaraju, kad sta da prodaju na trzistu, kako da naprave profit u igrici na najbrzi moguci nacin, kako da razvijaju svoju eKarijeru.

Avatar

]

Pitanja, sugestije

Sva pitanja, sugestije ili pomoc mozete pitati u komentaru ili putem privatne poruke.

Hvala