4,068 - Analiza unei zile memorabile

Day 4,069, 11:39 Published in Romania Romania by VampireA

Before starting this article, which will be written in romanian , I have to apologize for being lazy and not finishing the series of articles (7 left) but RL was also a reason for my big pause in the game (maybe you didn’t see how 2 clicker I was). Can’t promise anything yet but I will try to finish the 7 remaining countries and maybe try to start something new.

This article will have a small part written in english and the rest in romanian so, for the subscribers of the series, see you later... I hope.

I will start with a big thank you to all our allies and friends. You helped us in a memorable day and we will not forget it. It felt great staying on the chat, shouting and fighting together in the right place (we really had a lot of fun). I, for one, am eager for another day like this and will be there when you need me.

Although we lost a few fights here and there, and didn’t accomplished all we wanted, we finished with our heads up and ready to fight another day.

Also congratulations to the opponents, it was a nice fight.. I am sure many of the fighters on both sides went all in and enjoyed every moment of it.

I am talking about day 4,068 .. but also I would like to mention day 4,067 (Romania-Chile, my new top dmg in a campaign).. I think some numbers would help the readers more to understand what happene😛

Romania - Greece - day 4,068:


Romania - Chile - day 4,068:


BONUS : Air

And also Romania - Chile - day 4,067:

BONUS : Air
* keep in mind that in air rounds it is only top 50 in the ranks.

Buna seara romani,

Stiu ca nu ne-am auzit de multa vreme, am fost 2 clicker dar se pare ca am ales momentul potrivit sa revin… si am zis sa inaugurez acest moment cu un mic articol.

Voi incepe prin a felicita toti soldatii romani ce au luptat la ordinele guvernului, unii ajungand la ultimul baton stiind ca orice dmg in plus conteaza, ce au fost aproape si atunci cand dmg-ul s-a terminat dar emotia finalului a ramas.

Felicitari conducerii pentru o organizare foarte buna, poate cu mici lipsuri, dar este foarte greu atunci cand aceiasi oameni sunt nevoiti sa lupte, sa tina ziduri, sa urmareasca alte campanii si sa nu scape din ochi boosterele (orice x5 terminat se observa foarte usor pe campul de lupta).

Din cate puteți vedea si in titlu… ziua 4,068 a fost memorabila. Hai sa va las cateva cifre pentru a va lamuri dupa care revenim la discutii.

TOP 20 Campaign - Romania - Grecia - ziua 4,068

TOP 20 Campaign - Romania - Chile - ziua 4,067


TOP 20 Campaign - Romania - Chile - ziua 4,068

Bonus - top 10 dmg pe tari:
P.S. Si voi va loviti de sabrehawk in fiecare ss?!

Sa nu uitam ca in ziua 4,067 au fost 21 de romani in top fighters din 100, in timp ce in ziua 4,068 au fost 28 de romani din 100. In ambele zile ultimul loc a fost ocupat cu un dmg de peste 9,8 miliarde.

Daca doriti mai multe cifre puteti gasi in Leadboards.

Primele concluzii: foarte mult damage, iar eRomania a avut mai mult dmg decat principalele adversare la un loc: 3,8 triliarde fata de 1,8+1,8= 3,6 triliarde.

Planul initial al eRomaniei a fost castigarea campaniei cu eChile dupa care oprirea AS-ului eGreciei… in teorie mai mult dmg ar insemana sa avem ambele campanii castigate.

Atunci de ce nu am castigat ambele?

Voi astepta pareri in comentarii, pana atunci voi veni si eu cu propria opinie.

Am avut doua campanii foarte dificile (plus multe lupte pentru drain), dar am avut dmg-ul pe hartie sa facem fata la ambele. Totul a decurs conform planului pana la runda aeriana cu eChile… cand zidul s-a plimbat intre 49,97 si 50,09 o perioada mare, dar intr-un final punctele au fost luate de catre chilieni, moment in care a fost prelungita campania, astfel am fost nevoiti sa renuntam la campania cu eGrecia.

Explicatia este simpla, lipsa de comunicare, jucatori ce nu au timp sa verifice ordinele sau sa comunice cu cei din guvern, in timp ce aveam nevoie de air dmg contra eChile ca de aer (no pun intended), dmg-ul era consumat contra eGreciei in lupta aeriana unde zidul era 30% dar aveam luptatori cu peste 1 mil dmg pentru eRomania... pe scurt, acel dmg ar fi facut diferenta si ar fi castigat campania.

Ce vreau sa zic pe scurt… dragi romani, degeaba avem dmg daca nu il folosim cu cap, daca dorim sa luptam in zile cum a fost cea de ieri.. intram pe chat-urile armatei, urmarim circularele guvernului sau dam un mesaj celor din guvern.


Unde am vrut sa ajung cu acest lucru?

Stiu ca multi dintre voi aveti dmg, sunteti gata sa luptati, dar daca luptati cum credeti voi ca e mai bine nu ne ajuta.. daca nu suntem unitari atunci este un dmg aruncat pe fereastra.. . alt exemplu este epica facuta azi la D4 cu eHungary… prima epica castigata de ei dupa mult timp.

Daca vrem sa ramanem o forta in joc si sa respingem viitoare actiuni impotriva noastră, cum a fost cea de ieri, trebuie sa invatam sa luptam inteligent, nu sa ne flexam muschii pe rand.

Unde avem de lucrat?

Probabil comunicarea, guvernul ofera destul de multe posibilitati de coordonare dar este nevoie si de implicarea soldatilor pentru a avea eficienta dorita.

Activarea boosterelor: trebuie sa invatam cand si cum sa luptam cu x5 sau alte boostere speciale cum a fost cel pentru 10% dmg regimente de la ultimul event.

Concluzia?

Una simpla, cateodata inveti mai multe dintr-o infrangere, fie ea si pe jumatate. Toate lucrurile bune facute ieri trebuie lăudate, iar greselile nu trebuie repetate.


Totusi sa terminam intr-un ton mai pozitiv, a fost o zi grea, in care nu multe tari ar fi putut realiza ce am reusit noi, o zi in care am aratat forta armatei romane.

Voi termina articolul printr-o intrebare:

Ce modalitati de coordonare ati prefera?


Va multumesc pentru atentie si astept pareri.

VampireA