O noua sansa #3

Day 4,016, 04:19 Published in Romania Republic of Moldova by Constantin3
Jocul incepe sa piarda oameni zilnic...fiind ei jucatori mai noi care si au dat seama ca orice efort ar face mereu ar ramane in urma atat pe plan militar cat si cel economic , cat si jucatori mai vechi care s au saturat de aceleasi chestii zi de zi plus comunitate din ce in ce mai slabita .
Ca jucator nou tot damage ul pe care il dai intr o oarecare lupta reprezinta 0,001 % ,de gold faci rost doar prin medaliile de SS..HW..TP...pe plan politic slabe sanse sa poti face ceva dat fiind faptul ca partidele politice au oamenii lor de a lungul anilor.
Pentru mine eRepublik este un joc destul de dezvoltat facand o comparatie cu alte jocuri in acelasi domeniu dar faptul ca adminii nu vor sa investeasca si in noii jucatori care vor sa inceapa acest joc face ca acesta sa isi piarda din valoare.
O modalitate destul de simpla si eficace ar fi aceea de a mai creea un server sau o ,,lume'' asa cum o numesc majoritatea .Doar asa cred ca ar fi o solutie destul de corecta pentru toata lumea.. o noua sansa pentru cei noi si o reinviere a comunitatii , un nou interes pentru a lupta si o noua cursa a inarmarilor , oameni noi, idei noi , moduri noi de a conduce o tara pe plan atat politic cat si militar.
Astept parerile voastre intr un comentariu .


*****Cu stima si respect Constantin3***** !