Εθνικιστικό Μέτωπο Ανακοίνωση

Day 4,013, 06:40 Published in Greece Greece by Nik7deputa

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον εναπομεινοντα ενεργό πληθυσμό της eGreece, πως το Εθνικιστικό Μέτωπο, το ιστορικότερο κόμμα του παιχνιδιού (μαζί με το gip), πως για πρώτη φορά στα χρονικά του δέχεται σήμερα, ημέρα των προεδρικών εκλογών, μια ανάρμοστη και ασύμμετρη επίθεση.

Η συγκεκριμένη απειλή, προέρχεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο απο γνωστο αντικοινωνικό παίκτη της χώρας σε απόλυτη συνεργασία με τον στενό του κυκλο, που πάσχουν από παρόμοιες ψυχολογικές διαταραχές με εκείνον, τον Φαναρα με το ένα @.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε πολλά μπες βγες στο κόμμα και ενημερώνουμε δημόσια πως επίσης κρατούνται και αποδεικτικά. Όχι ότι περιμένουμε από τους αντμινς να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες σε περιπτώσεις multi λογαριασμων, που παρατηρούμε ότι εμφανίστηκαν εντελώς ξαφνικά, αλλά τουλάχιστον να δημοσιοποιήσουμε την απόλυτη ξεφτίλα στην οποία έχουν περιέλθει οι γνωστοι γκασμαουα και στους υπολοιπους.

Το ΕΜ πάντα πονούσε πολύ συγκεκριμένη μερίδα της κοινότητας, γιατί ΠΟΤΕ δεν ξεπουληθηκε σε πρόσωπα που είχαν και στο τέλος τέλος προσωπικό συμφέρον.
Δεν κατάλαβαν ποτέ ότι το ΕΜ δεν είναι πρόσωπα, είναι ΙΔΕΑ.
“Υπεράνω Όλων η Πατρις” ήταν πάντοτε το μότο μας και τη πιστεύαμε και διαδικτυακά.

Αυτά Ίσως σε λίγες ώρες δεν θα υπάρχουν στο display του κομματος. Ισως δεν θα υπάρχουν εικονικά, όμως οποίο και αν ειναι το αποτελεσμα, εμεις ορκιζομαστε οτι θα παραμείνουμε εδώ, σαν το κακό σπυρί στο πωλο αυτων των κομπλεξικων, να υπερασπιστούμε την ιδέα μας. Το ΕΜ δεν έπεσε ποτέ και δεν φοβήθηκε κανέναν. Δεν θα το κάνει και τώρα.

Ευχαριστούμε τα κόμματα που στηρίζουν το ΕΜ με οποιοδήποτε τρόπο.
Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά, όμως συμφωνουμε οτι όλοι πρέπει να υπάρχουν και να ακούγονται. Και ποσω μάλλον να μην ακούγονται και με αυτόν το απεχθές τρόπο.


Ακόμα και στον πόλεμο υπάρχουν και ηθικά όρια.