De ce? Uite-așa

Day 4,005, 12:27 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by MermaidPrincess

Deși nu mai sunt de mult jucătoarea activă, aceasta nu înseamnă că nu urmăresc ce se întâmplă pe ici, pe colo cu prietenii sau cu țara în care am ales să îmi duc traiul.

Văd că se încearcă și aici să se rusifice Moldova cea cu graiul dulce, dar știu că e greu să reușească deși nu sunt mulți jucători activi.

Știu și strategiile care sunt de luptă împotriva acestora. Dragii mei, sunt fumate (scriu, trăgând savuros din țigară) de vreo 6 ani. Deja cred că fac parte din kitul începătorului.

Ce nu îmi place și ce nu voi încuraja niciodată e tentativa de forțat. Dacă ai răspuns negativ la o solicitare, pot fi n motive, personale sau care țin de tehnica jocului.

Și nu mi se pare normal să fiu considerată oaie sau turmă. Cine a ajuns să mă cunoască știe că sunt consecventă. Știe și că voi explica motivele dacă vreau. Dar mai știe că, dacă mi se pune pummnul (sau măcar să am senzația de pumn) în gură, răspunsul va fi brutal, nepoliticos și direct.

Orice decizie iau, este decizia mea și nu voi justifica niciodată de ce am luat una sau alta din decizii.

Țin pumnii celor care sunt activi acum, dar dacă vreți să devin turmă, vă ofer contul. Atât timp cât eu sunt cea care gestionez acest cont, voi fi un zimbru leneș.

Seara frumoasă!