[МоД] СИТЕ ВО КОЛОРАДО !!!

Day 3,879, 18:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Ministerstvo za OdbranaДобро утро Македонијо


1. НЕДЕЛНА ПОДЕЛБА НА ХРАНА

Претходната недела поделивме 60 000 ку3 лепчиња.
Делиме 4000 ку3 лепчиња за сите играчи без пакети.

Условите се:
1. Да имате Македонско државјанство
2. Да НЕМАТЕ ниту еден активен пакет.

Форма за пополнување: ТУКА
Форма за пополнување: ТУКА
Форма за пополнување: ТУКА

Рок на пополнување: ДО ВТОРНИК САБАЈЛЕ, ДО СМЕНА НА ДЕН.
Лебот ќе биде поделен во Вторник вечер.


2. ВАЖНО ВАЖНО !!!!

ПРЕМЕСТУВАМЕ ГЛАВЕН ГРАД ВО КОЛОРАДО !!!

Небраска е последниот регион за ресетирање детерминација. Бидејќи е главен град го оставивме за последен.
ОД ВАС БАРАМ ПРЕД ДА ЗАВРШИ ВОСТАНИЕТО ВО НЕБРАСКА, САМО ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ВО КОЛОРАДО.
Знчи не менувате резиденција, туку само седите таму како посетители !
Мора да биде пред да заврши Небраска !!!
Сите браќа, сестри, роднини, фамилии до трето колено, СИТЕ ВО КОЛОРАДО на посета!


Во тренинг војните со Индија, Тајланд и Нов Зеланд победуваме во директните битки, ги ослободуваме востанијата.3. ЗА АВИО РЕФУНДОТ

Поделен е неделниот авио рефунд. Потрошени 153 500 денари. Државата рефундира 3 денари за едно убиство.
Услов е да имате направено најмалку 100 убиства. Бројот на убиства се заокружува на 100.
Пример: Доколку имате 149 убиства, ќе ви бидат сметани 100. А доколку имате 151 убиство, ќе ги сметаме како 200 🙂
Командантот на вашата единица е должен секој вторник да достави скриншот во групната порака, од каде МоДот го пополнува документот и најчесто во среда ги дели наградите.
Доколку има нови единици кои не се дел од овој авио рефунд систем, а сакаат да се приклучат, слободно нека ме исконтактираат.


4.Линкови:
Линк до претходниот документ за поделба на авио рефунд од Литл Бист
Линк до документот за авио рефунд
Линк до документот за евиденција на НБРМ
Линк до документот со пријавените за поделба на леб


СИТЕ КОИ САКАТЕ ДА ДОНИРАТЕ ЛЕБ, ДОНИРАЈТЕ ЗА АС !!!

Во линкот на НБРМ можете да видите дека неделно го полнам АСот и одвојувам околу 50 000 денари за таа цел. Денеска процентот скокна од 50 на 60%.

ДА ПОВТОРИМЕ: СИТЕ ВО КОЛОРАДО !!!!

Со почит
Претседател на еМакедонија
ГАМБЛЕ_24