4 hónap - Ahogyan én látom

Day 3,848, 13:44 Published in Hungary Greece by alioth

Már többször nekirugaszkodtam ennek a cikknek a megírásának, főleg mikor felmérgeltem magam, de ahogy elszállt a mérgem, az ihlet is vele szállt.

Amiért mégis írnom kell az az utóbbi napok eseményei miatt van.

Nagy a csend, a síri csend a tiszti és egyéb körlevelekben és ez egyre csak nő az elmúlt 1,5 hónapban. Pedig igazán szükség lenne az emberekre. De amit látok, hogy eltűnt mindenki. Rendben, most már lassan két hónap telt el a szerb majd román támadás óta, sokan elütöttek szinte mindent akkor.

Azonban ott van az a 4 régió USA-ban. Azért repült az ország, hogy a teljes eltörléstől megmenekülhessen. Ez is az utolsó pillanatban jött össze, hiszen sokan nem akartak repülni, csak az eredeti régiót tartották fontosnak. Azóta számtalanszor segített be a szövetség, főleg a horvátok, hogy sikeresen meg lehessen védeni ezeket a területeket, mert a magyar játékosok többsége nem hajlandó betartani a prioritásokat. Ebben a hónapban a francia NE után még 1 régiót kapott az ország.

Ezt az 5 régiót kellene tartani és nem foglalkozni sem a románnal sem a szerbbel. Azok szórakozni jöttek. Minden egyes alkalommal, mikor velük harcol az ország és nem az USA területeket védi, csak röhögnek. Hisz pont azt csinálja mindenki amit ők akarnak. Tudom én, hogy az eredeti terület, de kérlek gondolkodjatok. Nézzétek a horvátokat. Évekig el voltak törölve és most mi a helyzet? Kevesebb mint 4 hónap alatt felálltak, nem is akár hogyan. Csak a heti sebzés statisztikát kell megnézni.

Az eredeti terület számit, de most az USA régióknak kell elsőbbséget élvezniük, és kell sok TW fejlődni.

Tudom, hogy nagyon nehéz a gondolkodást megváltoztatni, de a játék ezt kívánja.

TEHÁT:
1 Üss az USA területek védelmében úgy, mint mikor az eredetiért ütsz, mert most az a mienk.
2. Az eredeti területeket kezeld sima TW-ként. Ne ott erőltesd, nem fog menni.

Cél a fejlődés, erősödés a csokik gyűjtése. Tudom, hogy jön a nyár, de őszig jó lenne ha fel tudnátok újra tölteni a készleteket. Futnak versenyek, Magus79 és Raab Donat is támogat. E mellett gondolkodunk még fejlesztési lehetőségen.

3. Gyertek minél többen a Telegramra, a nick-ünk alapján megtaláltok és beviszünk az alakuló hunarmy-ba. Szükség van az összefogásra és arra, hogy ne adjátok fel!

Fel lehet állni, csak kövesd a priokat.

Amíg nem ezt teszed addig csak halad a szakadék felé az ország.
Ha elvesztjük az USA területeket onnan nincs visszaút.
Tegnap már USA is nevetett a magyarokon.
Mennyire nem használják az agyukat, csak a torreádor vörös köpenye lobog a szemük előtt, mikor meglátnak 1-1 román vagy szerb RW-t.

USA + POLAND + LATVIA = STRONKVIA

Ez nagyon elszomorító, mondhatni szégyen.

A szövetség itt van segít, de a magyar sebzés nélkül nyerni lehetetlen.

Kiemelem a képet, hogy lássátok és remélem képesek lesztek levonni a megfelelő következtetést.A nyár alatt erősödni és töltődni kell. Láttátok mire képes a horvát sereg már többször is. A lényeg az összefogás és a priok betartása. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni
Itt vannak segítenek de kelletek Legendek.

A horvát sereg mondhatom az egyik legszervezetteb jelenleg. Azon dolgozunk hogy a tapasztatok alapján a magyar haderő is ütőkepésebb szervezettebb legyen, de ehhez mindannyian kelletek.

Szabi, Sanyi, Attila, Szempy és mind a többiek! Gondolj az INDEX boomra, csak erre, sikerülni fog. De most NEM az eredeti a fontos, hanem USA.
Jelenleg úgy néz ki kényszerített TW-t játszanak. Nagyon megalázó. Ne hagyjátok! Szívjátok fel magatokat és töröljétek. Csak ott üss igazán.


alioth