[Алекс Мића] Уводно обраћање народу о7

Day 3,825, 08:42 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Браћо и сестре еСрбије,

Велика ми је част што сте ми указали поверење и гласали за мене на овим председничким изборима. Победа је била тесна али народ је пресудио.

Велику захвалост на победи дугујем мојој партији Српски Народни Фронт и партијама Акциони Покрет, Српска Радикална Странка, Српска Народна Одбрана које су ме подржале на изборима.За време мог мандата ( Мај месец ), владу ће чинити:

Премијер: Ugac

Мин. Одбране: VOODOO ePOPEYE

Мин. Иностраних послова: SalieryTheGreat

Гувернер: The Shunta

Мин. Образовања: Karlo SilniПорез на доходак је тренутно свега 1% и биће тако док се Трезор мало не испразни. Касније ћемо подићи за почетак на 2%.

Донације са Трезора на Народну Банку Србије иду редовно, што се надам да ће се наставити и у наредном периоду.

У тренутку писања овог чланка стање на НБС је следеће:
(Кликом на слику можете погледати књигу финансија еСрбије)
Пројекат стипендирање авијатичара ће се наставити. И видећемо да направимо стратегију како да га још боље унпредимо.

Идеја о зајдничким националним авио ударима, коју је покренуо мој претходник и велики пријатељ SalieryTheGreat разрадићемо још боље и радићемо на томе да ова идеја заживи.

Што се Министарства образовања тиче Karlo Silni као Мин. Образовања ће се трудити да што редовније исплаћује рефунде за тренинг и добитке државне лутрије еСрбије.Велику захвалност дугујем Војном Савету на великој помоћи прошлог месеца како би ме увели у целокупан систем рада једна државе.Браћо и сестре то би било све од мене у овом уводном обраћању!

Будите ми поздрављени.

Председник еСрбије