Кандидатура за председника еСрбије

Day 3,667, 08:40 Published in Serbia Serbia by Lee the Rebel


Драги саиграчи, драги е-суграђани,

Сви смо у овој игри део тима који игра за боје еСрбије. Иако јесмо на папиру најбољи у овој игри, одувек је доста зависило и од тога ко носи капитенску траку. Ја желим да преузмем ту одговорност у наредних месец дана, који су обично нешто компликованији него иначе. То је време око Нове Године, време пред Божић, када нисмо сви толико активни и када је потребно знати како да сачувамо ово што сада имамо.

У мандату који је за нама постигнут је договор за који се моја странка одувек залагала. Демократија у еСрбији не може да функционише уколико је највећи део војске не жели. А када год је подизан пуч против власти у Србији, увек је то било због некога ко се озбиљно обрукао и огрешио о све нас.

Ако желите да се демократија устали, и да се при том војним питањима баве они најпозванији, а цивилним они које ви изаберете, онда сам ја човек за вас. За мене се не везују афере и мандати због којих је увођена диктатура у еСрбији. За мене се не везују сукоби са већим делом војске, када сам ја претакао мед, нису ми били лепљиви прсти. Оно што остваримо као приходе, отићи ће тамо где је и намењено. Оно што се договоримо, биће испоштовано. Оно што је болесно, тиме ћемо и да излечимо. Демократија се неће усталити ако стално имамо министре из истих структура. Прави тест сваке демократије је промена власти.

Спреман сам да нормално комуницирам како са онима који ме данас подржавају, тако и са политичким противницима. Али нисам спреман да превазилазим разлике између поштења и корупције. Не желим да у исти кош стављам оне који желе да у еСрбији коначно имамо некакав ред и оних који би услед ко зна каквих комплекса овде да глуме Срећка Шојића. Желим исто што и већина играча овде: нормалну еСрбију и игру у којој углавном побеђујемо. Желим да корак по корак вратимо нешто од старе славе и да се дружимо у нечему што у први план ставља најбоље особине свакога од нас.
Ја сам данас кандидат, али пред вама не стојим сам. Уз мене су људи који су одлучили да посвете месец дана (да, месец пред Нову Годину и Божић) томе да нам свима игра буде забавнија и занимљивија. Међу њима бих овом приликомм истакао:МИНИСТАРСТВА


МОД

неко од диктаторске екипе + Stargazer89 као заменик

МоФА

Marcus Nerva Traianus + Шојгу заменик

МИ

sekicar24 II + Sljivo заменик

поделамa ћe се и даље бавити људи из ПеБ-а.Решили смо да овог месеца дамо све од себе да се остваре следећи циљеви:
Устаљивање демократије
Побољшана комуникација између носилаца највиших функција и војске
Јачање поверења унутар нашег савеза и наравно, његовох глобалних позиција
Побољшано информисање наших играча, не само о наређењима, него и о важним променама у игри и о раду власти коју су изабрали
Побољшање политике према новим играчима (поделе, обнова туторијала)
Покретање расправе о најбољим начинима да се активирају налози средње снаге

Све су ово дугорочни циљеви, али у току једног квалитетног мандата можемо да поставимо добре примере, трасирамо прави пут и омогућимо да они који после нас дођу на власт имају лакши посао. А сви ми овде, бољу еСрбију и занимљивију игру.

Зато, искористите шансу и гласајте на председничким изборима 5. децембра.


Lee the Rebel