Miért rosszak a jó eventek?

Day 3,667, 05:50 Published in Hungary Hungary by Basharadam

Sziasztok!

Lassan minden szempontból véget ér a 10. szülinapi event, nemsokára lejár a minimál extra töltésünk is. Én úgy vettem észre, hogy rengeteg embert sikerült mobilizálni és a megszokottnál jóval többen ütöttek/voltak aktívak. Volt egy rakat epik csata, kaptunk egy halom fegyvert, sokunknak olyan nagy sebzéssel, hogy ilyet még sohasem láttunk. Lehetett ámulni/bámulni, érezhettük, hogy nagyot nőtt a péniszünk.

Én is élveztem a dolgot, szereztem 3 olyan medált, amire még nagyon sokáig esélyem se lett volna (PP, SH, CH). CH-val elég mákom volt, társasjátékozás kicsit elhúzódott pénteken, és amikor hajnali 5-kor hazaértem, volt egy olyan kampány, ahol 600 milla sebzéssel el tudtam vinni a CH-t, nagyon meg is lepett a dolog. A maradék nagy bombámat természetesen elrakom és majd elhasználom, amikor kéri az aktuális kormány 🙂

Ezek kapcsán kicsit elgondolkodtam az eventeken. Utóbbi időben szinte havonta volt egy ilyen. Volt ugye, amikor limitálták az erőt a földi csatákban (a nagyok morogtak, de én földi halandóként szereztem 50 BH-t), egy kisebb haloweenes cucc és most ez. Annak ellenére, hogy mindegyik király volt és egy kis életet vitt a játékba, nem változott semmi. Mesterségesen kaptunk játékélményt. Nyilván ennek az érzésnek egy részét meg tudjuk venni, ha akarjuk. Gondolom főleg ezért csinálják ezeket, mert pénzt remélnek belőle, az EA-től eltanult mentalitással.

Maga a játék nem lett jobb semmivel, csak kaptunk egy rakat ingyen cuccot, hogy itt maradjunk. Sokan fejtették, hogy majd talán bevezetik a légi-edzőtermeket vagy azért mégiscsak jön valami komolyabb fejlesztés, hiszen mégiscsak 10 éves lett a játék. Úgy néz ki, ebből nem lesz semmi, marad minden a régiben. Ráadásul ebben a hónapban sorra győzik le szövetségeseinket, mi meg nem teszünk semmit ellene.

Majd biztos karácsonykor is kapunk valami eventet. Fasza lesz, kapunk ingyen cuccot, üthetünk vele össze-vissza, kiüríthetjük újra raktárainkat, csodálhatjuk a nagy számokat, büszkék lehetünk magunkra. Utána meg csak szépen gyűjtögetünk, töltögetjük fel a raktárakat és várjuk a következő eventet…

Vajon jobbá teszik majd valamikor a játékot vagy beáll egy ciklikusság, hogy event-nem event, kevésbé unatkozunk-unatkozunk? Nagyon úgy néz ki, hogy az utóbbi.

Basharadam