[Подела хране] Чико, чико, јел сав овај лебац твој?

Day 3,660, 10:25 Published in Serbia Serbia by PREDSEDNIK eSRBIJE


Драги грађани еСрбије,

приметно је да је наше целокупно друштво драстично осиромашило и да су ретки они који могу да храном испрате све ове епик ратове и недељни изазов, а при томе ни ја нисам изузетак. С тим у вези, одлучио сам да уведем свакодневне поделе хране за народ све док трају ови нехумани услови на тржишту!

Сви доприносите пуњењу државног буџета кроз плаћање пореза, па сматрам да је дужност државе да својим грађанима помогне у овом тренутку.

Кроз ову поделу покушаћу да решим и још један велики проблем Србије, а то је неактивност великог броја чланова. Да би се та активност повећала и двокликташи макар делимично вратили, мислим да је потребно вратити им тимски дух и осећај припадности овом друштву и држави.

То се најбоље постиже окупљањем играча, али када нема скупова уживо, једнако је важно и да се окупљамо на неком од средстава брзе комуникације, као што је Дискорд.

Подела хране је замишљена на следећи начин(а овде су уједно и услови наведени):

1) Уколико желите да учествујете у подели хране потребно је да пуцате за Србију или савезнике у току дана и да у формулару окачите скриншот такве борбе;
2) Попунићете формулар са свим неопходним подацима, свакодневно, како бисте и добијали храну;
3) Свако ко буде испуњавао услове добиће хране у износу од укупне количине енергије коју поседује, а до максималних 1800 поена енергије у току једног дана;
3) Задржавамо право да храну не делимо мултијима, као и онима које ухватимо да је продају на маркету;
4) Било би лепо и да долазите на Дискорд канал Србије (упутство испод), јер сви који буду често долазили и проводили време тамо имаће додатне поделе, а при томе и стећи нове другаре!


ФОРМУЛАР ЗА ПОДЕЛУ ХРАНЕ


УПУТСТВО ЗА ПРИСТУП ДИСКОРДУ


ЛИНК ДО ДИСКОРД КАНАЛА СРБИЈЕЗамолио бих све да шаутују и оставе коментар како би се прочуло за овај чланак и поделу хране

*
[Подела хране] Чико, чико, јел сав овај лебац твој?

https://www.erepublik.com/en/article/2657286/1/20
*