[FREE AREA] Обраћање грађанима еСрбије

Day 3,640, 05:14 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbijeДраги сви,

Част ми је и задовољство да вам се обратим након поверења које сте ми указали на последњим изборима и успешне револуције која ми је омогућила да вршим власт са свим овлашћењима.

План рада за наредни период је следећи:

-Неће бити већих турбуленција на унутрашњем плану, а сваки покушај провокације ћу настојати да игноришем зарад добробити наше државе

-На савезу ћемо бити максимално конструктивни и активно ћемо учествовати у акцијама савеза, уколико нам то буде омогућено

-Настојаћемо да смањимо издатке државе на минимум јер је тренутно каса празна и ваља је напунити како би држава могла да функционише у наредном периоду. Трошићемо новац само на текуће одржавање и рентирање регија, али и за донације ебебама.

-Враћа се подела за еБебе, о чему ће више писати министар образовања у првом чланку.

-Затварамо тренинг рат са Босном и интензивирамо тренинг рат са италијанима, уз настојање да се пронађе додатно неки бољи тренинг рат

-Када год је то у нашој моћи трудићемо се да организујемо неки епик

-МоД ће свакодневно писати наређења где треба ударати у складу са националним и савезним приоритетимаЧланови владе

Министар Војни:
Дарко 206
МОФА: Угац
Гувернер: Дио Хостилијан
МоС: ИнтеримоСРБ

Трудићемо се да одрадимо добар мандат па ма колико трајао. Нећемо давати повода за увођење диктатуре и лично ћу уложити напор да се смире тензије у Србији.

По том питању активније ћу се бавити враћањем средстава која су нестала у претходним демократским мандатима и расветљењу целе ситуације.

Такође приступићемо доношењу правилника о регулисању горућих питања у Србији у чијем доношењу ће сви грађани моћи да узму учешћа.