[Dunedan] Tiszteletteljes válasz ICS-nek

Day 3,623, 09:48 Published in Hungary Hungary by Dunedan


Szeretném bebizonyítani, hogy én velem lehet normálisan beszélni, csak vannak egyes emberek, akikkel nem megy, mert egyszerűen nem képesek rá. ICS-nél a Romániai (fsb-Jaca23) hadjáratkor* jöttem rá, hogy nem lehet (sokan mások már korábban is figyelmeztettek, hogy értelmetlen) kompromisszumra jutni vele. Vagy az van, amit ő gondol, vagy a másik egyén egy troll/laikus/buta (ennél picit keményebb szempontok alapján jellemezte őket, de cenzúrázom egy picit). Mi sem bizonyítja jobban ezt, hogy amikor le van írva tényként, hogy nem akart a Pacifica kirúgni, ő továbbra is állítja, hogy dehogynem.

ICS cikke inspirált, hogy válaszoljak néhány kérdésre részletekbe menően. Remélem ő is részletekbe menően fog válaszolni az én kérdéseimre, amit itt felteszek a cikk végén.Szeretném jelezni első körben, hogy ICS nincs a barátlistámon, mert én megválogatom, hogy kik a "barátaim". Ha valamit meg akarsz tudni a kormánytól, írj rá az elnökre, és tudakold meg (amit állításod szerint sok más országban megteszel, de úgy tűnik ez alól kivétel Magyarország).

Brazil MPP: Akkor lett beadva az MPP javaslat, amikor még volt közös MPP-nk, és amikor beadtam még 1 nap volt hátra belőle (erepublik állítása szerint). Tudni kell, hogy napváltáskor mutatja, hogy konkrétan hány óra van hátra, előtte egy napot mutatott, szóval kevesebb, mint egy napot kellett kibírnunk az MPP-jük nélkül. Ugyanakkor, ha olyan fontos lett volna, ők is beadhatták volna hamarabb, nem csak én tudom ezt beadni.

Svéd MPP: Ezt kérdezd meg alioth kormányától, hisz nem volt megkötve ez az MPP, amikor megkaptam az elnökséget. Tudomásom szerint ők (svédekre értettem) ütötték ki egy hadjáratnak köszönhetően, így várjuk, hogy jelezzék, hogy most már ismét köthetünk MPP-t.

Nem akarunk egy hasonló esetet csinálni, mint ami Egyiptommal történt. Velük is elméletileg kéne legyen MPP, de kiütötték.

Amint felkeres ez a két ország, hogy most már biztonságban tudunk MPP-t kötni, akkor majd ismét lesz MPP velük.Szóljatok, ha lemaradtam valamiről. A KARD-MCP-HMSz egy koalíciót alkot? Nem hittem volna, hogy ennyire egységesek lettek, hogy már közösen akarnának fellépni a NEP-MLP koalícióval. -Ez a kérdésem első sorban az MCP és a HMSz vezetőinek szól.
Meglátásom szerint az MLP-NEP koalíció szétszakíthatatlan egységet alkot, csak pár példát mondanék:
*Volt már többször szó arról, hogy egybeolvadunk
*Amíg a NEP nem volt TOP 5 párt, addig az MLP adott kongresszusi helyet
*NEP mindig segítette az MLP-t, hogy TOP 5 párt tagja legyen kongresszus idején
*NEP-MLP-nek közös a hivatalos százada
*Közös koalíciós körlevélben vannak a pártok vezetői
Hasonló szintű együttműködés volna a KARD-MCP-HMSz-nél is? Én kétlem, de nyugodtan világosítsatok fel, ha tévedek.
Valószínűleg azért nem tanúsítottak obstrukciót, mert nem volt rá okuk (gondolok itt az MCP-HMSz-re). Kard meg 7 kongresszusi taggal nem sok mindent tudtak volna elérni. Mi sem bizonyítja jobban ezt az, hogy végül nem adták be ellenem az impeachmentet. Ellenben a csata mezőn mutattak ellenállást, de erre kicsit később térnék vissza.

NEP-MLP továbbra sem fog együttműködni a KARD-dal, azonban figyelembe vesszük, hogy most, amikor direkt szembe mentünk ellenük, nem voltak nagyképűek, (de amikor csak átlag kérdést tettünk fel korábban, akkor lekezelően válaszoltak) talán végre normálisak lesznek. Én kétlem, de annyi biztos, hogy az az elmúlt 2 hét tapasztalatai alapján van erre esély, de ennél nekem több idő kell, hogy elhitessék velem. Minden esetre, a NEP nem indít jelöltet következő hónapban, ennek két oka van:
*Nintsen indult elnöknek, és ha egymással versenyeznénk, valószínűleg a KARD-os jelölt győzedelmeskedik.
*Fentebb említettem, visszafogta magát A KARD, így mi is szüneteltetjük az agresszív támadást ellenük.

Szeretnék feltenni akkor most én is pár kérdést, amire remélem ICS hajlandó részletekbe menően elmagyarázni a véleményének okát. Ha további kérdés merül fel, folytatom egy következő cikkel.

1. Továbbra is antidemokratikusnak hívod a mi tevékenységünket. Mi ennek az oka?
2. A KARD és hívei a kormány utasításával ellentétesen ütött. Szerinted ez demokratikus eszköz?
3. A KARD a NEP-MLP koalíciót egy körlevélbe tette, elszeparálva a többiektől. Ez miért elfogadható számodra, míg a KARD elszeparálása miért nem?


1. A szervezés az volt, hogy 1 TW helyett 3 TW volt az eventre. Ezt a hármat különböző időpontokban indítottuk el, reggel-délben-este. Ergo megvalósult a minden időpontban más tereptípus. Ehhez hozzájöttek az RW-k is, amik a szlovákok hasonló sorrendben indították, illetve a Cseh-Izrael-t is felkerestük, ők ha jól észleltem saját sorrendet alakítottak ki a csatákat nézve. Ezzel is segítve azokat, akik nem csak az első 6 pontban szereplő terepeket rakták be. Természetesen, mint minden eventben, mindig van feljebb, de egy idő után szerintem ez inkább már a mohóságba csap át. Lehetett volna akár 4-5 TW, és akkor még több lehetősége lehetett volna az embereknek, de úgy hiszem, van egy pont, amikor a kevesebb is pont elég.

2. A cikkben azt írtam, hogy mindazok tudatában, ami oda le lett írva, változtassák meg a használt tereptípusokat, ha akarják. Ha elégedettek a mostanival, akkor ne tegyék, ha nem elégedettek, változtassák meg úgy, ahogy nekik tetszik (ez alatt azt értem, hogy 1x változtassa meg, ne álladóan).U.i.: Ha tetszett a cikk, kérlek nyomd meg a subscribe gombot, de ha nem... kit érdekel, akkor is nyomd meg, hiszen nem kerül semmibe. 🙂

Tisztelettel,
Dunedan