[Dunedan]Helyzetjelentés, a KARD-os szemüveg

Day 3,614, 09:59 Published in Hungary Hungary by Dunedan


Kezdhetjük

1. Segítség, hogy levegyétek a KARD-os szemüveget:Nem tudom mit vártál, én nem sok mindenben reménykedtem volna a helyetekben ezután a cikk után. Na de térjünk ki rá az első kérdésre.
Miért lett szeparálva a KARD?
Első és legfontosabb oka ennek az, hogy ne tudja irányítani mások szavazatát. Azt hiszem ez egyértelmű volt, hiszen az ő ciklusukban emiatt volt a mi lázadásunk.
De ha már emiatt lázadtok, akkor had áruljam el nektek (amit azóta sokan elmondtak előttem is), hogy alioth (KARD ex-elnöke, pártelnökük) ugyanezt a politikai húzást csinálta a NEP-MLP koalícióval, csak mi ezen nem kezdtünk el hisztizni. Előző két kormányunkban (július-augusztus) mi szeparáltuk az embereket az alábbi módon: NEP-MCP; MLP-HMSz-KARD, szóval azt se mondhatják, hogy mi előbb kezdtük.Ébresztő, pont ez volt előző hónapban is, szóval hazudsz ismételten (mint minden mondatodban), csak akkor a KARD csinálta. Nekik szabad, másoknak nem? Mi ez a kettős mérce? Na és térjünk ki arra, hogy tényleg mi teszünk a demokráciára?A demokratikusan megválasztott kormány adott egy parancsot, és ellene kezdtetek el ütni. Innen már csak egy lépés a katonai diktatúra kialakítása. A "demokrácia védelmében" katonai diktatúrát vezettek be!?

Igen, a NEP-MLP koalíció úgy lázadt, hogy az az államnak ne kerüljön pénzbe. A demokrácia adta jogunkat használtuk fel a célunk elérésében, míg ti a katonai erőtökkel akarjátok elérni a célotokat... és mi vagyunk antidemokratikusak? Hol itt a logika? Látom a szemrebbenés nélküli hazugság megy nektek, de azért álljon meg a menet! Ránk vetítitek a ti módszereiteket, és azt hiszitek majd ezt bárki elhiszi? Egyeseket biztos...Ti konkrétan eltöröltetnétek az országot, ha nem kerültök hatalomra?! Remélem most már azok, akik eddig elhitték a hazugságaitok, rájöttek, hogy milyen mocskos módon próbáljátok őket manipulálni.Először is, csak szüneteltettem a mai napig ezt kivonulást. Másik, pedig a ti tiltakozásotok (ami ugye 100% demokratikus 😃 ) pénzbe került az államnak. Ez a ti saratok. Ha úgy érzed, hogy a lelkiismereted nem bírja ki, nyugodtan visszafizetheted az államnak (mellékesen úgy tudtam, hogy a Görögök fizették vissza, nem ti -igazság bajnokai- ).Ha fele annyira nacionalista lennétek, hogy ilyen RL dolgok befolyásolnák a politikátokat, akkor még mindig mi lennénk a legerősebb ország. De a ti román semleges politikátok ezt elvette tőlünk.
Na de ha már ennyire érdekel a RL beállítottságom. Nekem konkrét bajom nincs a zsidókkal, még ha nem is kedvelem őket. Eláruljam ki az akiket utálok? Románok, szlovákok, szerbek... mindenkit, akik Trianon által elvették az országunk 2/3-at. Mégis, szerbek egy ideig a legnagyobb szövetségeseink voltak, míg a románok ott tettek keresztbe nekünk, ahol tudtak. Ezért is utáljuk itt őket. Szeretném kérdezni, hogy mit vétett itt ellened Izrael? Hol volt eddig az utálatod ellenük? Csak hatás-vadász akarsz lenni, és megszerezni a full antiszemita réteget? Hajrá, vigyed, mostantól ezzel azonosítalak titeket.

Amúgy érdekes, tudjátok mit szokott mondani ICS, amikor elront valamit a KARD-os kormány? (már nincs kedvem megkeresni, ha valaki veszi a fáradtságot és küld egy képet róla, beteszem ide)
Hát én nem így csináltam volna, hát annyira nem értek vele egyet... stb.
Na és mit mond, amikor a NEP-el van gondja?
A KARD 100x jobban csinálja!

Aztán ez a személy mondja magáról, hogy nem KARD-os, pedig a Szlovák TO előtt a tagja volt. (Ő azt hazudja, hogy sose volt a tagja)Most, hogy levettem rólatok a KARD-os szemüveget, és tisztán láttok, ideje egy kis tájékoztatásnak.

2. Miért vonulunk ki Izraelből?
Kezdeném azzal, hogy én egy új MPP-t nem szavaztattam volna meg a ciklusom utolsó harmadában, nem hogy egy AS-t indítsak. De tanul az ember, hogy akkor miket meg lehet csinálni.
Annyi információm volt, hogy a pro-Asteriának rossz, segítsük a Görögöket Bolgár-Makik ellen. Erre jött a hármójuk közötti NAP, és ez a magyarázat, hogy azért vagyunk ott, hogy őket segítsük, tárgytalanná vált. Csak a gond lenne megtartani (nem tudom, hogy milyen következményei lehetnek annak, hogy itt vagyunk, mert erről továbbra sem adott tájékoztatást a kormány, de már nem is érdekel, de pl. Indonéziával a kapcsolatunk romlott emiatt is). Ezáltal kényszerpályára akartak minket állítani, és a propaganda gépezetükkel arra kényszeríteni, hogy csináljam azt amit akarnak.
Nem értem miért kell ehhez ennyi magyarázat. Az AS tervről kellett volna, mivel azzal rengeteg kötelezettséget rak a következő kormánynak a vállára, míg a kivonulás pont, hogy semmit. Erről cikket nem írtak, én meg nem beszélek Kardosokkal (egyedül theface volt akivel beszélek/tem, de úgy tűnik már ő sem Kardos), így én tőlük nem fogok tájékoztatót kérni. Ha tudtam volna a pontos adatokat, talán maradtam volna, de nem hiszem, mert nekem az ott lét nem volt benne a forgató könyvben. Lehet ők is öngyilkos hadjáratba hajszolták volna az országot, amivel kiprovokáljuk az Asteria támadását, és azt láthattuk legutóbb hogy ment át Románia az országunkon. Ha hasonló módon szervezték meg, akkor reális esélye van ennek. Szóval köszönöm, nem kérek ebből.

3. Izrael TW

Első ötletem egy TW indítása volt velük, ha már ott vagyunk, de a vezetőségük ritkán válaszoltak a leveleimre, ezért is döntöttem a kivonuláson. A mai nap küldtem a kormányuk mindegyik tagjának egy üzenetet, hogy ha azt akarják, hogy kivonuljak (egyébként is kivonultam volna), akkor indítsunk egy TW-t az event idejére, és utána elhagyjuk őket. Erre már gyorsan reagáltak, és beadták az NE-t ránk. Ha elnök maradok tartom is a szavamat, és event után kivonulok onnan, akármennyire is fogja a másik oldalt ütni az ellenzék és általuk manipulált katonaság. Ti döntitek el mennyibe fog kerülni az államnak.

Az FF csata FF, akár Izrael a felszabaduló ország, akár osztrák, akár szlovák.

4. MCP ultimátuma


Először is köszönöm, hogy módosították az időpontot a kérésemre, nem szerettem volna, hogy úgy adják be az impöcsöt, hogy nem válaszolok. A válaszom Nem. Fentebb leírtam pontosan miért, nyugodtan tekerjetek fel a pontos válaszért. Ti is tudjátok, hogy ha papír forma szerint megy a szavazás 21-19, bocs 20-19 lesz az eredmény, ergo bukta. De mivel sokan utáltok és a KARD-os befolyásolás alatt vagytok, felajánlom nektek, hogy szólok a NEP-MLP tagjainak, hogy ne vegyenek részt a szavazásban. Sajnos vannak olyanok, akik annyira szeretnek engem, vagy utálják a KARD-ot, hogy így is szavazni fognak ellene, de próbálom ezt most minimalizálni. Csak aztán nehogy koppanjatok, ha ismét nyerek az elnök választásokon, és kiderül, hogy ti nem a magyar lakosság érdekei szerint szavaztok.
De ha nem lesz megszavazva, kérek mindenkit, hogy ne tankoljanak a parancs ellen, mert az már a hazaárulás kategóriájába fogom sorolni. Itt az idő, hogy eldöntsétek, hogy az én irányvonalamat akarjátok, vagy a KARD-ét.

5. Magyar csaták


Dacicus Maximus elég jól összefoglalta a szituációt, de voltak hiányosságok is, amiket bepótolnék.
Kezdeném júliusi elnökségemmel, ahol 0 aktív TW volt, amikor átvettem a bársonyszéket. Már ekkor használták "demokratikus eszközeiket" a KARD, és direkt a parancs ellen ütöttek (szóval nem mondhatják, hogy a mi konga szavazásunk miatt használják a katonai diktatúra eszközeit). Én a következő kormánynak egy jól kiépített (érts😛 zökkenő mentesen ment) kettő (2) aktív TW-vel adtam át a vezetést, ahol a győztes Magus79 lett. Ő 3 aktív TW-vel adta tovább a bársonyszéket (osztrák-cseh-thai), az alioth kormánynak.

Kezdeném is rögtön az elején, hogy a KARD akkori Hadügy Minisztere tájékoztatta a lakosságot, hogy nekünk elég kettő (2) TW, ezért nem indították újra a Thai TW-t. Ők meg valószínűleg továbbra is akartak egy hasonló partnert, így kerestek helyettünk mást, így jöttek a horvátok a képbe. Szóval ez a ti "saratok", hogy eggyel kevesebb TW-nk van.
Amikor átvettem az elnöki széket, úgy kaptam meg, hogy épp lezárul az osztrák TW, magyarán maradt a Cseh TW. Itt szeretném jelezni, hogy nem (legalábbis remélem) alioth hibája, hogy a Szlovének megállították az osztrák TW-t. Azonban sokkal könnyebben el lehetett volna ezt kerülni, mint most újra indítani. Ez folyamatban van jelen pillanatban is, sajnos az osztrákok beadták a NE-t ránk, így ők fognak támadni először (inkább fordítva akartam volna, de most már mind1), így több ideig lesznek kitéve ismét a szlovén támadásnak, így nem tartom kizártnak, hogy ismét beütik "véletlen" a szlovének, de naponta többször fogom figyelmeztetni, hogy a véletlenre ne tudja fogni a támadást.

6. Event
A tiszti körlevelekben leírtuk, hogy mi lesz a sorrend, amiket mi fogunk használni. Abból érdemes az első 5-re rakni, de aki több területet is akar harcolni, akár többet is megjelölhet (ki tudja, hogy az event, hogyan fog változni...). Az este folyamán a tisztibe leírom, hogy egyes szövetségeseink (akik nem kivárásra hajtanak) milyen sorrendet fognak kialakítani.
Ha a tisztetek nem írta le a sorrendet az MU falra, írjatok rá, és kérjetek tájékoztatást!U.i.: Ha tetszett a cikk, kérlek nyomd meg a subscribe gombot, de ha nem... kit érdekel, akkor is nyomd meg, hiszen nem kerül semmibe. 🙂

Tisztelettel,
Dunedan