Am ajuns sa-i dau idei lui Plato

Day 3,613, 01:29 Published in Romania Romania by Vic of Thor

Ajung sa scriu aceasta scurta idee pentru ca am incercat sa inteleg ultimul concurs al lui Plato si mi-am dat seama ca e prea mult text si prea complicat pentru cata importanta dau eu acestui joc.
De aceea sugerez ceva mai simplu, ce ar putea atrage o parte din jucatorii de moba-uri si RPG-uri (sunt sute de milioane de astfel de jucatori in toata lumea).
De ce nu introduce Plato pe langa ideea de strength si ideea de agilitate si de inteligenta? Fiecare dintre ele sa fie responsabila de ceva, sa ziceam ca strength-ul va spori damage-ul bombelor, agilitatea damage-ul armelor iar inteligenta damage-ul dat in luptele aeriene.
Fiecare o sa necesite training grounds-uri separate ca sa poata sa-si scoata banii in continuare insa va fi destul de simplu incat sa priceapa toata lumea ce se intampla.
Nu cred ca mai e nevoie sa spun care sunt posibilitatile prin care Plato isi va scoate banii, avantajul jucatorilor, in special ar celor mici ar fi doua aspecte in care ar lupta de la egal la egal cu cei mari insa cei mari si-ar pastra o superioritate.
Ar fi mult mai simplu si probabil ar putea "fura" o parte din tineret. Asa, Plato se complica in concursuri pe care nu se obosesc sa le inteleaga decat cei cativa care ii dau banii lor.