"Articol pentru alegeri"

Day 3,611, 02:01 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Nick Meis

Prietenul meu Fornok 69 nu a reusit sa publice articolul pentru ca era prea ocupat sa numere romanii care distrug moldova si am fost bucuros sa traduc toate cele zise de el din limba rusa.

link util


În primul rând, vreau să salut toată lumea. Cu mulți din voi nici nu ne cunoaștem, am lipsit un an de zile din joc, nici two click nu făceam, dar asta nu cred că prea mult vă interesează.

Nu o să înconjor mult. Scopul acestui articol este de a anunța că am de gând să candidez pentru funcția de președinte al partidului Gazporn ltd.
Unii din voi posibil să spună că nu am dreptul să o fac, căci nu prea m-am implicat în viața de partid. Dar țin să vă reamintesc că am fost cel care am fondat partidul , am fost primul PP al acestui partid, deci dreptul moral îl am să candidez.

Sunt sigur că multe voturi nu am să strâng, dar asta pentru mine contează mai puțin, mi-a revenit pofta de joc și mi-am adus aminte de un citat caracteristic eRepublik "fiecare este responsabil de fun-ul său"

Vă mulțumesc pentru că ați citit sau vă mulțumesc că ați lăsat un comentariu răutăcios, că și asta e ceva normal pentru jocul nostru.


za matushku rasia!
Cu stima Fornolok , pentru prieteni locul 2 la alegeri de CP