[Dunedan] Kampány cikk, segítsd te is az országod!

Day 3,608, 09:41 Published in Hungary Hungary by Dunedan
Lezajlott a választás, elméletileg az ellenőrzés is meg volt, így úgy vélem ideje egy kis ízelítőt adnom nektek a jövőbeli terveimről a hónapra, ha én nyerném meg az elnökválasztást. Kezdeném is egy gyors kormánynévsorral:

Alelnök: Galvinus Hamptitus -várom további alelnökök jelentkezését is-
Hadügyminiszter: Dacicus Maximus
Csapata: szemi, Magus79, Envagyok0223, FaraoHun
Külügyminiszter: Chromixen
Gazdasági miniszter: T0rony
Népegészségügyi miniszter: FlaMi
Tanácsadók: Vadaskertbenvok,


Aki kormánymunkát akar vállalni, az nyugodtan írhat nekem, egyetlen feltétele van: A KARD párt tagja nem lehet.


Igen, én ezt nyíltan kijelentem. Nem fogok olyanokkal közösen együtt dolgozni, akikben nem lehet megbízni, így megfosztom az összes hatalmi pozíciótól ezen párt tagjait.

Várom azon emberek jelentkezését, aki még nem volt elnök, és szeretne majd az lenni a NÉP támogatásával, hogy jelentkezzen alelnöknek ebben a ciklusban mihamarabb, mert csak olyan embereket fogok támogatok, akikről tudom mire képesek.

Külpolitikában is változtatni fogok. Előző ciklusomban és Magus79 ciklusában követtük A KARD által kijárt ösvényt, hiszen akkor még együttműködni próbáltunk velük, folytonosságot akartunk az ország vezetésében. Mivel ez többé már nem célunk, így változásokra lehet számítani, például Indonézia kérdésében. Számon fogjuk kérni a Pacifikát, és ha nem kapunk kielégítő választ akkor meghosszabbítjuk az MPP-t velük és harcolunk régi testvéreinkért, akiket az előző kormány magára hagyott. Továbbá lesznek MPP-k, amiket nem kívánunk folytatni, és olyanok is, amiket újra akarunk kötni.

A választás margójára:

A választás szoros volt, ahogy azt az eredmények is mutatják. Természetesen alioth simán nyert volna, ha

*külföldiek is szavazhattak volna:


Görögország Külügyminisztere úgy tűnik nem az ország mellett kötelezte el magát, hanem A KARD vezetése mellett. Előző elnökségemben engem sosem kerestek fel, mindig ezen párt tagjai (jobb esetben) szóltak, hogy segíteni kéne egyes csatáiban, vagy (rosszabb esetben) számon kértek, hogy miért nem raktam prioritásba. Nem mellesleg ez az az ország, aki elvette a bónuszainkat még 2-3 évvel ezelőtt, és őket a legfontosabb szövetségesnek tartják.Egyiptom elnökének is az volt az érdeke, hogy alioth nyerjen.


Szeretném felvilágosítani a Szlovák csapatot, hogy Szlovákia Magyarország bábállama, és nem fordítva. Eddig tűrtem, hogy a belpolitikába beleszóltatok, de ennek itt vége. Ha nem szolgáljátok a mindenkori kormányt, akkor más vezetést találunk a tartománynak.


Ennek az interjú kérdésnek van talán a legnagyobb jelentősége, ami felett sokan átsiklottak. NÉP által vezetett 2 hónapban (július-augusztus) erőteljesen Asteria ellenes volt, és elméletileg ki akartak rúgni minket a Pacifikából. Azonban most már úgy vélem alioth kérte meg a szövetség tagjait, hogy az akkori kormányt nehéz helyzetbe hozza, ezáltal is azt szimulálva, hogy nem ért hozzá a kormány. Pedig ez csak egy színházi előadás volt arra, hogy A KARD ezt felhasználva tudja mutatni, hogy náluk ilyen sose fordult volna elő. Láss csodát, az általuk nevezett (pro)Asteria ellenes vonalat kezdték el ők is, és senki nem fenyegeti őket, hogy most kiakarnak minket rúgni. Mindezeket figyelembe véve, a Pacifika tagság számomra egy szükséges rossz. Ha látom esélyét egy jobb szövetség megalapítására, ki fogok lépni A KARD által manipulált szövetségből.


*ha előbb kezdte volna el a szavazat vásárlást:


Kampány időszakban sokan ferdítenek, de kevesen mondhatják el magukról, hogy pofátlanul hazudnak:

Volt olyan jó érzésű ember is, hogy ha már ennyire pofátlanul hazudnak, csinál egy fricskát róluk, és a módszerükről. Aztán még őt akarták megkövezni hazugságért. Undorító ami abban a pártban megy, és nem mellesleg, a szlovák érdekeltség is melléjük állt.

Nagyon remélem, hogy nem az ilyen képmutató emberek akarnak nekem papolni a nemzeti minimumról.

Izrael kérdése:
Mivel az ország jelenlegi kormánya nem tudta elmagyarázni részletesen, hogy mit keresünk ott, miért jó az nekünk, ráadásul elnökségének utolsó hetében indította ezt a hadjáratot, így kénytelen leszek a szövetségtől megtudakolni, hogy mégis mit keresünk mi ott. Ha akkor se kapok rá olyan választ, ami kielégítené a kíváncsiságomat, kivonulunk onnan, de legalábbis nem lesz CO elköltve ezen RW-k megvédésre.

Összegzés:

eMagyarország az eMagyaroké. Minden külföldi manipulációnak elejét vesszük, természetesen ezt ők nem akarják, így elég hosszadalmas munka lesz, de nem hagyom, hogy más országok bábkormánya vezesse ehazánkat.

U.i.: Ha tetszett a cikk, kérlek nyomd meg a subscribe gombot, de ha nem... kit érdekel, akkor is nyomd meg, hiszen nem kerül semmibe. 🙂

Tisztelettel,
Dunedan