[MK] Helyzetjelentés

Day 3,586, 10:32 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany

Kedves Mindenki!

Negyedik napja folynak már a harcok Oroszország területén, amit Colin megtámadott 4 ország segítségével. Erről az első tájékoztatást az előző közlönyben olvashattátok.
Az eventnek - bizonyos szinten remélem nem csak - köszönhetően szépen szerepelünk damage-ben a többi pacifica ország mellett. Mint látszik, miközben a direkt csatákat nem tudja hozni a szövetség, a felkelés indítása Urals régióban sikeres volt.Úgy érzem itt az idő, hogy írjak a szövetségen belüli helyzetről.

Már említettük hozzászólásokban, hogy a tavasz folyamán is elég sokat vitatkoztunk, nem értettünk egyet azzal az iránnyal, amerre a szövetség haladt, és amelynek szerintem következménye a mostani oroszországi hadjárat is. A véleményünket mindig félresöpörték, de ez azonban nem csak velünk volt így.

E mellett pedig voltak országok akik úgy kötöttek meg olyan MPP-ket, hogy szövetségi értekezés nem volt. Ennek a következménye, hogy több tag számára elfogadhatatlan irányba mozdították el a szövetség irányultságát a tavalyi középutas helyzetből.

Alapjaiban az MPP-k megkötése egy ország belügyének számít, DE nézetem szerint vannak esetek, mikor ‘nem ártana’ a szövetség elé tárni a szándékot, hiszen létezik egy lista, hogy ki kit utál nagyon - sajnos ezt sok esetben több tagállam /mi is/ figyelmen kívül hagyta. Ez olyan, mint mikor egy esetleges támadás, vagy TW felvetésre kerül, tájékoztatják a szövetség többi államát, akik megbeszélik a dolgot.Itt utalnék ICS nyár elején tett néhány kommentjére, ha emlékeztek még rá.
Szakad, vagy nem szakad…. Meglátjuk.
Én most kivárok, lehet érte szidni, de ennek a szövetségnek a tagjai vagyunk.

Ebből a helyzetből több út is kivezethet. Ha a támadás következtében mégis kitisztulnak a fejek és képesek lesznek átgondolni, meghallgatni mások véleményét, akkor akár meg is erősödhet a szövetség. A legegyszerűbb út ez lehetne. Tudom, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

A nagy gangbang után kilépni? De hova? Milyen szövetségbe? Egyáltalán lehetne másik és kik lennének benne? Vagy kilépni, de akkor magányos farkasként nem sok esélyünk lenne, az eltörlésen kívül. Ez számomra nem opció.

Ugye ezek a gondolatok már számtalanszor felvetődtek. A helyzet most élesedik, nem árt, ha elmerengünk rajta.


Az event végeztével visszaállítjuk a TW-ket, de erről a HK-ban olvashattok.Üdvözlettel
alioth
CP