[никол000] Уводно обраћање

Day 3,543, 05:33 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije

Поштовани суграђани,

Користим ову прилику за једно кратко уводно обраћање. После завршеног пуча преузели смо све организације од претходне власти, и почињемо са радом.

Сасатав владе је тренутно следећи:

Министарство Одбране: Pierrotmon

Премијер: Voodoo ePopeye

Гувернер: Idefix11

Министарство спољних послова: Dio Maximus

Краткорочни план је да у наредних пар дана вратимо изгубљене ресурсе, као и изгубљене регије. Уз то одрадиће се и ресет детерминације у неким регијама, али о томе ћете бити детаљније обавештени у новинама Министарства Одбране, враћа се и пракса постављања дневнвих наређења и приоритета у тим новинама. Уколико се пак, деси да наређења нема; наређење је једноставно, бранимо све.

Порези ће, што вероватно све и највише занима, бити враћени на претходни ниво, јер је тако најоптималније и мање-више све озбиљне државе на еРепублику имају ту или сличну порезну стопу.

Поделе за нове играче и државна помоћ ће бити враћене по програму Антић Драгана од пре последње револуције и колико вечерас или сутра наставићемо са радом. Позивам све активне играче да се у складу са сопственим жељама и могућностима укључе у рад владе и државног апарата.

Књига финансија ће бити јавна и транспарентна, оно што је битно ништа није дирано са државних оргова и стање је онакво какво је и затечено. Ово је глупо што уопште мора да се нагласи, али шта је- ту је.

О даљим плановима, дешавањима потезима, бићете обавештени у за пар дана у неком од наредних обраћања.


Диктатор,
никол000