[Destroyer91] Uvodno obracanje

Day 3,456, 01:29 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije

Pre svega zelim da se zahvalim svima koji su glasali za mene, potrudicu se da ovaj mesec bude uspesan za eSrbiju kako na vojnom tako i na politickom polju. Nastojacu da ovde ulozim maksimum svoga vremena kako bih sto bolje odradio mandat, i kako bi ocuvali trenutan broj regija koje Srbija poseduje.


Pre samog mandata pokusao sam da ostvarim neki konsenzus izmedju dve struje u eSrbiji, u cemu nisam uspeo. Tako da zelim i ovom prilikom da pozovem na neku saradnju koja ce biti u interesu eSrbije. Sa moje strane ruka ce uvek biti ispruzena za neke vece interese, sto se mene licno tice sa nikim nemam problema i jedino sto me u ovom trenutku zanima je prosperitet eSrbije i ocuvanje trenutne dominacije u eSvetu.


Ubrzo cemo morati da resetujemo regije u Cileu i Kanadi , da bi to uspesno izveli potreban je svaki eSrbin i da konacno odigramo ovo slozno. Od mene mozete da ocekujete aktivnost , spreman sam da saslusam svaki predlog i svaku sugestiju. Na vojnom planu imam par ideja i moguce da cu se odreci regija u Cileu zbog neke druge mete, ali o tome cemo sire narednih dana. Sve zavisi od dogovora sa saveznicima i podrske koju cu imati od nase vojske. Iz tog razloga zamolio bih komadante jedinica da prihvate moj zahtev za prijateljstvo, kako bi otvorili kruznu radi lakse koordinacije i daljeg dogovora.

Jutros je otvorena kruzna sa svim clanovima kongresa, kako bi se izbeglo spamovanje i nepotreban rasprava dva politicka bloka su razdvojena. Ovom prilikom vas molim da ne sabotirate zakone, da ne sabotirate drzavu. Dajte da jednom delujemo kao zajednica koliko god da izmedju pojedinaca ima zle krvi.

Toliko u ovom obracanju,

Destroyer91