[ImmortalChe] Народе Мој

Day 3,448, 00:52 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije

Поштовани еземљаци и еземљакиње

Стицајем околности, као трећи са преЦедничке изборне листе, сам преузео преЦеднички мандат који треба да изнесем до истека истог тј до нових демократских преЦедничких избора.
Због ситуације у којој нам се налази земља тренутно и због свих прљавих ствари, које се раде сасвим свесно и може се рећ и намерно, из вероватно личних побуда појединаца, који себи дају за право да јашу целу ову заједницу пиксела и бајтова и то годинама уназад и поткрадају народне паре, сам се лично и кандидовоао за функцију ЦП. То је један разлог.
А други је што сам у ту заједницу ушао, као и многи из тог периода:
гдин.Липец
Десерт Хамстер
и овде ћу да преcтанем да набрајам јер бих неког прескочио ненамерно, да бих се забавио и поиграо са стратешком игрицом. Значи ово је за мене првенствено игра и тако и треба да буде.
Да не гушим много јер нико не воли да чита дуге текстове, ја посебно, све што некога занима о мени може да сазна од било кога из листе мојих пријатеља.
Немам пуно времена да нешто утичем на ову заједницу само имам жељу да се ова езаједница врати на ту стару кад смо је и започели сви ми.
Да коначно кренемо да опраштамо једни другима детињарије које су се издешавале и да се сви заједно потрудимо да ову преосталу заједницу подигнемо на ноге и да заживи демократија не фигуративно већ и практично.

Тим сам преузео и наставио са ,највреднијом екипом људи пар година уназад , да радим и нашао се у сопственом хаосу и нисам имао времена да издам чланак раније. Замерали ми ви или не тако је како је.


ИГРАЈМО СЕ ОВО ЈЕ ИГРА
АЛИ СВИ ЗАЈЕДНО

Ваш III преЦеднк Имморталче.