4 év...

Day 3,328, 05:19 Published in Hungary Slovakia by Nariii

Jó Szerencsét!

Tegnaphoz 4 éve, hogy újra regeltem a játékba... Akkor még azt hittem jó döntés, mára már biztosan kijelenthetem, hogy nem. Nem okozott annyi örömet, mint fejfájást ez a játék. Bár játéknak sem csúfolnám, hisz, ami több bosszúságot okoz mint a "sötét lelkek" című sorozat, az már rossz. Ott legalább ha leesel, meg megint leesel vagy random meghalsz valamitől, CF-ezel egyet és folytatot tovább. Bár valóban megnő a dohányfogasztás, és sörözés mellett lehet csak igazán röhögéssel végigtolni, megvan a maga szépsége.
De ennek? Nem sok, ami van azzal meg beérni kevés, még akkor is ha nem vagyok egy telhetetlen ember...

Mindegy igazából, semmi értelme elmesélnem az eélettörténetemet, inkább arról emlékeznék meg, hogy mennyi időt ...ztam el erre. Többet mint amennyit megér. Ha új vagy és olvasod, annyit mondhatok, hogy bár neked kell megismerned az egészet és eldöntened, hogy mit akarsz, de ha hallgatsz a jó szóra, itt hagyod a pitsába az egészet, nem próbálod meg megjavítani ezt az elkorcsosult rendszert... csak fejfájás lesz a vége számodra, semmi értelme. Mondjuk ha mazoista vagy, akkor a legjobb helyen vagy. 😃
Ha mégis úgy döntenél, hogy maradsz, ha komolyabban akarsz játszani, akkor már úgyis megvan a pártod, ha kicsit letudod szarni az egészet, elmúltál már 18 és bírod a jó poénokat, akkor csatlakozz az eMKKP-hoz, vagy épp jelenleg ahogy hívják.

Nem tudom mit kívánhatnék a többieknek, így inkább maradjunk annyiban, hogy búék előre és kapjátok be. Mind. A sütit.

Üdvözlettel:
Nariii