[Presidentkandidat] Jonte ställer upp!

Day 3,327, 09:25 Published in Sweden Sweden by jontexd

Goddag kära Svenskar!

Det är nu ett bra tag sedan jag skrev en artikel. Närmare bestämt är det nu ett halvår sedan.

Jag har varit president vid två tillfällen. Det första mandatet var fullsmockat med krig och annat skoj då vid bland annat blev attackerade av ett starkt Albanien. Men det jag främst tar med mig från det mandatet är vikten av att ta lugna och kontrollerade beslut som man vet kommer gynna landet i stort och det är precis det jag kommer göra om jag blir vald denna gången också.

Mitt andra mandat var ett lite mindre fartfyllt mandat under den rätt döda sommarmånaden Juli, men där jag ändå försökte lägga grunden för ett starkt Sverige inom AIR som nyss lanserats. När funktionen lanserats såg jag tidigt att det var detta som fokus behövdes läggas på för att Sverige inte skulle hamna efter i den sylvassa konkurrensen med andra länder. Jag anordnade bland annat en nationell flygtävlingför att sporra alla till att slå i den fortfarande mycket viktiga luftstridsmodulen.

Vi har under de senaste månaderna haft det alldeles för lugnt. Möjligheterna till träningskrig har försämrats då våra diplomatiska förbindelser med grannländerna havererat under hösten. Ge mig en chans att få tillbaka dessa så vi ständigt kan ha minst en TP-strid uppe. Ett erep utan krig är faktiskt rent utsagt skit. Låt oss göra det bästa vi kan och kriga på för fulla muggar under Januari.

De viktigaste egenskaperna hos en president är enligt mig utan tvekan lojalitet till landet, en vilja att förbättra aktiviteten och viljan att ha jävligt kul tillsammans med alla andra spelare.

Vill ni ha kul tillsammans med mig under Januari? Rösta isåfall på Jonte i CP-valet.