Magyarság bukása

Day 3,323, 05:23 Published in Hungary Slovakia by Nariii

Jó Szerencsét!

Boldog Karácsonyt mindenkinek! (már akinek belefér a vallási nézetei miatt)

Nyilván ez egy fontos dolog, de a félreértések végett, a cikk valójában nem emiatt íródik, sőt igazából az erep lenne az utolsó hely, ahová ilyen dolgot kiírnék, csak úgy, őszinte jókívánságként. 🙂

Szóval drága elnök urunk egy olyan nap-ot kötött meg, ami ellen indult, amiről azt állította: "Ami a románokat illeti, békekötésről szó sem lehet, ha én leszek a góré decemberben."
😃
Ez a nap, amit szignáltál akkor tulajdonképpen mi? Mert azt mondtad, hogy békekötésről szó sem lehet.
Másrészt úgy tudom, a konga ezt elutasította, mégis meg lett szavazva. A konga gondolom az impeachet beadta, hisz a véleményüket önérdekből leszavazva, támogatott egy olyan dolgot, ami ellen ~erepes pályafutása alatt, folyamatosan harcolt.

S HA ez nem ér impeachet, akkor mi ér? Valaki legyen kedves, egy hozzászólásban világosítson fel, az se baj ha kardos, mert ez kajak érdekel.
Hisz az országeltöröltetés nem ért impeachet, a nyíltsisakos hazudozás megint nem ér, akkor mi ér? A tisztességes munka? 😃

Horvát, görög, ciprusi és egyéb mpp-k megszavazása/újítása a közeljövőben várható, vagy most már végleg becsicskultunk és azt is megszabják majd, hogy melyik rw-be mikor és milyen fegyverrel üthetünk?


Ugyanitt az ország ellen induló katonai puccsba pénzügyileg beszállnék, amennyiben ideológiailag számomra elfogadható egyének/csoport indítja.

Üdvözlettel:
Nariii

U.I.: Szép volt N.É.P., jól átqrtak titeket. 😁)