Новембарска диктатура - Уводно обраћање

Day 3,270, 12:15 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbijeПоштовани грађани,

користим ову прилику да вам се представим као нови диктатор, да вас упутим у тренутна дешавања као и у планове које имам(о) за овај месец.
Диктатуру сам преузео дана 28.10.2016, око 2😇0, од претходног диктатора, Такиманије.
Свестан сам чињенице да је од тада па до данашњег дана протекло неколико дана, али нисам желео да објављујем чланак док не стигну одговори администрације на тикете који су послати, а тичу се потрошње новца на СО са јединица које се користе за ту намену.
Како је на тикете одговорено, Књига финансија је ажурирана и можете да је погледате овде.
Тим људи са којим ћу сарађивати овог месеца је непромењен у односу на прошли месец тако да се наставља тамо где се стало.

Пре неколико дана администрација је у игру убацила нови изглед војних јединица (више о томе можете да прочитате овде). Поред тога што је промењен изглед јединица, што суштински и није толико битно, у игру је убачена једна занимљива ствар - могућност да се јавно види и прати потрошња новца на СО са сваке јединице.
Књига финансија ће и даље бити ажурирана, али администрација више неће одговарати на тикете везане за СО, као што је радила до сада, тако да ће се потрошња пратити са самих јединица и износи који буду стајали на свакој од јединица ће бити сматрани за званичну информацију од стране администрације. Износи се појављују на страници јединица након, а не у реалном времену, завршетка битке (из личног искуства, некад се појави неколико секунди након краја битке, некад је потребно више времена), у којој је СО постављан.
Приказ броја битака и износа новца који је утрошен на сваку је ограничен, али у овом тренутку ми није познато да ли се ограничење односи на укупан број битака или је у питању временско ограничење где се битке бришу из архиве након одређеног времена.

Војни савет је и даље у функцији. Чине га јединице: Лавови, Ратници еСрбије, Фронт, Вукови, Медведи, All In, WE, GA и, као и до сада, биће консултован приликом доношења сваке важније одлуке.

Протеклог месеца смо се углавном фокусирали на одбрану регија, како наших тако и савезничких, и скупљање новца за неке будуће ратове. Највеће државе противничких савеза су поново без конгреса, настављена је доминација Србије и савезника на Балкану и планирам да се то стање одржи и даље.
Оно што нас у наредним данима очекује јесте ресетовање детерминације у италијанским и грчким регијама.
Ресетовање детерминације у италијанским регијама је у складу са договором који имамо са Италијом, али против Грчке се очекује (и управо догађа) снажан отпор.
У сваком случају, слободно можете да подржавате устанке у италијанским/грчким регијама док се ресет не заврши, а што ће бити јасно назначено у новинама Министарства одбране.
Након тога, а у зависности од потребе, дешавања у свету и договора са савезницима, биће размотрени наредни потези. Неке идеје за краткорочне, али и дугорочне планове постоје, али је сувише рано да би се о њима могло детаљно разматрати, а и свакако зависе од неколико фактора и ствари које се могу, али не морају догодити.

Ситуација у савезу је веома стабилна, не постоје отворена питања и свака акција се спроводи као последица планирања и договора свих чланица.
Такође, већ неко време постоји и канал за комуникацију са представницима Македоније, Бугарске и Шпаније, као и канал са представницима Мађарске и веома сам задовољан како се та комуникација тренутно одвија.


Испред диктаторског тима, на дан 02.11.2016.

Алекс