[Диктатор еСрбије] Октобарска диктатура

Day 3,234, 04:51 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Поштовани грађани , обраћам вам се са идејом да вас укратко упутим у тренутна збивања у вашој диктаторској влади као и кратак резиме деловања из претходног месеца.

Овог јутра дана 3123. еРепублика, Идефикс је препустио диктаторску позицију, наредном диктатору, како је већ претходно благовремено најавио, планирајући мандат са својим РЛ приликама.

Невероватан мандат у сваком смислу, као што сте и сами имали прилике да видите. Како на војном плану, успешно одбрањено преко 5 ерстрајкова како на нас тако и савезнике, тако и апсолутна победа у нашем офанзивном моменту. Тако и на социјалном будући да је велики део еСрпске јавности стао иза сваке одлуке диктатуре, чиме смо добили позитивне сигнале да идемо у добром правцу.

Брисање Грчке и најпосле остављање исте без конгреса.

Овог месеца на сазиву скупштине неће се јавити ни посланици Хрватске ни Чилеа, будући да су и једни други правовремено остали без свих територија.За новог диктатора изабран је Такиманија.


Диктатор, МоД и Мофа тим ће као и у претходном месецу, представљати искључиво продужену руку деловања и рада Војног савета одраније познатих једница (Лавови,Ратници,Фронт, Вукови, ГА,WA, Алл ИН, Медведи).
Синергија између ВС и његових активних елемената неће изостати ни овај месец.
Јер готово сва важније питања, активно се обрађују кроз савет великом брзином, чиме еСрбија предњачи у ефикасности међу готово свим земљама еСвета. На тај начин спречава се и самовоља диктатора који одлуке доноси искључиво по налогу ВС.

Мада је ово био изузетно захтеван месец, савет ће ускоро коначно изаћи са завршним статутом Војног савета у коме ће се јасно објаснити план, деловање и евентуално даље проширење савета за заинтересоване јединице.

Књига финансија за овај месец је прегледно заведена и даље је отворена за све грађане еСрбије.Диктатор еСрбије

о7