Retrospectiva alegerilor de congres

Day 3,233, 07:09 Published in Republic of Moldova Romania by The Rohirrim


Ca in fiecare luna pe data de 25 si ieri au fost alegeri pentrul congresul tarii. Desi o vreme mohorata si doar 16 grade la Chisinau, moldovenii au iesit din casa pentru a-si face datoria civica. Iata cum arata rezultatele votului si cu ce ramanem si dupa aceasta luna:Cu 17 ore inainte de validare, situatia voturilor arata asa:Observam o crestere in numarul total de voturi fata de luna trecuta. Cu trei, mai exact. Chiar si asa, e o crestere. Moldova are un cetatean nou pe zi, asta ar insemna ca de la o luna la cealalta ar trebui sa vedem o crestere cu 30 de voturi, dar, bineinteles, e doar o prezumtie matematica, caci nu toti inteleg jocul sau le place. Totusi, 3 oameni fata de luna trecuta, e un inceput. Cred.

Acum hai sa examinam putin partidele:

1.Zimbrii Moldovei - 17 voturi din cei 22 membrii ai partidului, deci undeva la 77% activitate, si o crestere, fata de august, cu doua voturi. Buna treaba, zimbrilor!

2.Planeta Moldova - 16 voturi din cei 17 membrii ai partidului, 94% activitate, si chiar daca au o scadere cu doua voturi fata de numarul de voturi de luna trecuta, totusi... partidul moldovean de pe locul doi ca numar de membrii loveste din nou, la fel de puternic cum ii stim. Salutam aceast procentaj de activitate absolut magnific!

3.Delta Force - 9 voturi din cei 14 membrii ai partidului, un 64% activitate si o scadere cu 4 voturi fata de august, dar ceva e putred aici, caci presedintele lor de pana ieri, Cassyoo il gasesc acum mort in papusoi. Imi pare rau pentru pierderea lor si sper sa isi revina.

4.Tribul Dacilor Liberali - cu 7 voturi din 10 posibile din partid, o crestere cu doua voturi fata de luna trecuta si o activitate de 70% fix, al patrulea partid ca importanta din Moldova se tine bine.

5.Fundatia Arcadia - aparuti peste noapte, Fundatia primeste 7 voturi la primele sale alegeri, atentie, din 6 posibile din partid.

Vreau sa multumesc personal cetateanului care ne-a incredintat votul cu numarul 7 si, daca se arata, promit ca il rasplatesc din putinul meu! Activitate de 116%, stiu sa suna imposibil dar e adevarat.


Va multumesc pentru atentie!

Sa ne auzim cu bine la urmatoarele alegeri, cele pentru suprema functie in stat, presedintele.