Activități | Finanțare | Echipă

Day 3,225, 07:17 Published in Romania Romania by Garda Nationala
Finanțare

În urma referendumului organizat s-a decis revenirea Gărzii Naționale la finanțarea de stat. Totuși, mulțumită lui Han Solo, care s-a oferit să susțină jumătate din cheltuielile GN pe durata unui an, statul va asigura 50% din aceste fonduri.

Pentru această lună, s-a alocat o sumă de 60k CC (30k CC de la stat și 30k CC de la Han Solo). Raportul financiar va fi publicat pe data de 7 Octombrie.

Începând de astăzi, noul document cu finanțe al GN poate fi găsit în topicul canalului de chat #gardanationala cât și dând click aici .


Activități

Începând de săptămâna viitoare, Garda Națională va organiza cel puțin 2 defilări și o seară de Trivia săptămânal, în zile și la ore diferite (pe durata serii). În acest fel juniorii pot învăța mecanica jocului mai ușor și se pot distra luptând alături de colegii lor. Participarea la aceste activități va fi premiată în funcție de performanță și de numărul de participanți.


Echipa

Echipa Gărzii Naționale este următoarea:

Comandant - Alex Antonescu
Comandanți Secunzi - axx234 și Nutritionistul

Comandanții tuturor Unităților Militare românești sunt liberi (și chiar rugați) să aleagă 1 sau 2 mentori din cadrul unităților lor care își vor reprezenta unitatea și vor ajuta juniorii cu recrutarea sau cu răspunsuri la întrebări.


Dacă aveți orice întrebare legată de Garda Națională vă rugăm să o lăsați în comentarii și vă vom răspunde în cel mai scurt timp. Vă rugăm să păstrați decența în exprimare. Mulțumim!