Президентска - Краен отчет

Day 3,211, 09:03 Published in Bulgaria Bulgaria by Government of eBulgaria


Здравейте сънародници,

Отпурскатският месец преключи, а с него и текущия мандат. Мандатът беше един от най-натоварените за последните няколко месеца, изпълнен с много военни победи.


Войната

През първата седмица, ние използвахме възхода на предното правителство и успяхме да станем за първи път Империя в нашата е-история. Изрихме Турция и Гърция от оригиналите им. Гърците разполагаха с няколко региона в СА, затова решихме да поканим още няколко държави да се включат във военното шоу. Франция, Куба и Испания се отзоваха на нашета покана.Втората седмица от войната гърците успяха да освободят няколко региона, с които да "жунглираме (печелим директните и губим въстанията)" заедно с македонците. Целта бе да забавим максимално дълго гърците, докато нашите съюзници от Франция, Куба и Испания успеят да кацнат успешно. Битките бяха трудни, но за сметка на това успешни и вълнуващи.Третата седмица с помоща на Астерия успехме да изгоним гърците от СА и да ги оставим без конгрес заедно с турците.Последните няколко дена гърците успяха да освободят оригналите си и вече атакуват нашите.

Всяка една война има дни на победи и дни на загуби. Ние не трябва да губим увереност и мотиваци. Вярвам във възможностите на следващите кандидат президенти и съм уверен, че ще успеем и този път. Бъдете търпеливи!


Цената на войната:

Всяка война има цена, малко или много цифрите са следните:

Държавни средства: 3.8 милиона сс.

Лични средства на хора от Правителството: 8 милиона сс (като 2 милиона са дадени от мен и останалата част на Перин).

Лични средства на играчи: над 2 милиона сс, като в тази група най-се отличават Багеристо, Корадо, Солам, ЕХА и много други.

Много лични средства на наши танкисти като Таблов,Куантум и Олда.

Подарък от Иран на стойност: 1 милион сс.

Отчетено КО на съюзници: над 2.5 милион сс (Франция, Куба, Сърбия, Румъния, Словения, Македония, Иран, Испания, Перу).

Други...

До момента войната ни струва минимум: 17.3 милиона сс.

Въпреки големите цифри сме съхранили сума в орговете, която да се ползва от следващото Правителство.

Нека запомним тези цифри и нека когато тръгваме да искаме война срещу сериозни противници знаем каква е цената.

Екипът на МВ беше денонощно на линия за да оранизира нашите битки.


МВнР:

Мащабната организация с Куба, Франция и Испания е голям успех на нашата дипломация. Всекидневната комункикация с Астерия, Орион и останалите наши съюзници е фактор, че вече не сме неутрални.

Може би впечатлени от нашите военни възможности няколко държави пожелаха МПП-та с нас. Нови МПП-та се подписаха със следните държави: Холандия, Швейцария, Ирландия, Израел и Австралия.МнО:

Една от целите ми за този мандат бе да събудим заспалото от предните месеци МнО (МнМ). През текущият мандат МнО проведе 2 срещи, в които се обсъдиха дейностите на министерството за текущият мандат. 2 конкурса бяха организирани, единият е активен и в момента. МнО си сътрудничи с авио отряда, като официално пусна проект за организиране на авио училище, където нови играчи ще могат да получават ценна информация за тяхното бъдещо развитие.

Заедно със Солам продължаваме работата с авио отряда, който вече има самостоятелно МЮ. Очакват се появата на новите тренировъни центрове, затова работата трябва да продължи и следващия месец.

Не успяхме да започнем организация за ББ, който бе планувам в кандидат президентската ми кампания.


Линкове със статии на дейноста за правителството.

Президент:

Президентско - Текуща ситуация.

Президентско - Бием се за да победим!

Извънредно Президентско.

Първата Българска Империя - Встъпителна


МнО:

[МнО] КОНКУРС „МИЛА РОДИНО“

[МнО] ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС - РЕЗУЛТАТИ

[МнО] ИНФОРМАТИВНА АВИО УЧИЛИЩЕ

[МнО] ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС

МИНИСТЕРСТВО НА МЛАДЕЖТА - ВСТЪПИТЕЛНА


Авио отряд:

Енергийни центрове и къщи

Авио - Анкета

Авиоотряд - информативна


МВнР:

A FRIEND IN NEED, A FRIEND INDEED


[МВнР]По света и у нас - АвгустКонгрес:

Въпреки пуснатият тролски закон за импич в началото на мандата, с конгреса се сработихме много добре.

Благодаря на всички депутати за уважението, което проявиха към сегашното Правителство! Надявам се да сме удовлетворили техните очаквания.


Пожелание към всички Българи:

След 2 дена ние честваме съединението на Източна Румелия с Княжество България. Не случайно на Парламента е записано "Съединението прави силата". Следвайте този принцип и в играта. Бъдете живи и здрави и се гордейте, че сте българи!

Поздрави.
АStoyanov - президент на еБългария