[Диктатор еСрбије] Уводно обраћање

Day 3,204, 10:09 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Поштовани суграђани и суграђанке,

Ово је мој први мандат, прва диктатура и прво ангажовање у вођењу државе. Већина ме познаје као војника који је увек ту када је потребна помоћ држави или савезнику. Зато очекујем и надам се да ће, ако не сви, барем већина бити ту када Вас позовем на удар или акцију за еСрбију.У ово сам ушао из једног простог разлога - да се стане на пут самовољи појединаца у управљању државом која се највише огледала у поступању са државним новцем и новцем јединица, а самим тим и истовремено - да се уведе нормалан рад и да се створи функционална власт у држави која је војна сила, и да буде што већа база људи који ће одлучивати и марљиво радити за добробит еСрбије.
Једино што наш народ занима када дође на власт је новац. Остало се решава само ако је хитно. Ми ћемо то исправити, јер је све важно.

Власт у диктатури чиниће војни савет диктатуре који је састављен од представника већине најјачих јединица у еСрбији, којима је новац са оргова склоњен и који су сматрали да је то недопустив потез и самовоља појединца. Иако је већини (али не и сав новац) враћен након што смо се побунили, такав поступак се не сме више дешавати и ова диктатура то никада неће учинити.

Имам испред себе планове које бих хтео да спроведем у дело, а у даљем тексту ћу вам представити министре, њихове тимове, оквирни план рада државе и новину која од овог мандата креће а то је - војни савет.


ВОЈНИ САВЕТ

Војни савет је замишљен да буде уместо конгреса, да савет одлучује а не самовољно. За сада су у војном савету чланови јединица Вукови, Фронт, Ратници, ГА, АЛЛ ИН, ВЕ, Лавови, Медведи. Постоје правила која су прописана за војни савет и још увек се допуњују.
Савет чине командант јединице и два представника која командант одабере.
Остале јединице које желе да се прикључе војном савету могу да се обрате мени или неком члану Владе а војни савет ће да одлучи да ли јединица приступа војном савету.


ПЛАН РАДА И РАТОВИ

Прво, новац који је бивша диктатура задржала нам је сада у целости на располагању.
Већи део ће се наћи на нересетабилном оргу док ће мањи бити код команданата које ће постављати комбат ордер. Укупно има 11.803.427,24 динара.
Књига финансија је јавна, ажурирамо је и свака промена се уписује.

Почели смо ресет италијанских регија због детерминације која је сада 1.3. Следеће што ће се урадити је фокусирање на ресурсе, да сачувамо ове што имамо. Накнадно ће ићи обавештење ако се крене у освајање нових ресурса.

Сарадња са другом страном или да назовем опозицијом - желим коректне односе са њима и шта год им затреба или имају неки предлог могу увек да ми се јаве.

Што се тиче савеза остајемо у Астерији. Ту не мењамо ништа јер иде добро.


Министарства:

Министарство одбране
Министар: Pierrotmon
Тим министарства: Voodoo ePopeye, Alex L, Ankesenamen Ra, Takimanija, Dio Maximus, Blaza Silni, Jedan Jedini
МоД ће наставити са радом на подизању тактичких устанака, ресетовању регија, постављању комбат ордера, као и сарадња са савезничким МоД-овима.
Чланак са наређењима ће бити ажуриран на време.Министарство спољних послова:
Министар: Aradjanski Branko
Тим министарства: Rogysha, Vila od Bosne, Behula, The Black Rider
Министарство спољних послова ће одржавати контакт са савезом, пратиће дешавања и обавештавати шта се дешава у савезу и координирати заједничке акције.Министарство образовања:
Министар: ZenTale
Тим министарства: BojanCR7, APTB Killer

Наставиће се са поделама за ебебе, јуче је одрађена прва подела у овом мандату и све је заведено у књизи финансија као и у документу самог министарства.