[K+] A Q2 kenyérszpemmelés világraszóló ünnepe

Day 3,196, 00:18 Published in Hungary Hungary by earned a Battle Hero medal

Üdvözlök mindenkit!Ahogyan tavaly, kormányszinten idén sem szerveződött semmi augusztus 20., azaz az államalapítás és az új kenyér ünnepének alkalmából, én azonban úgy éreztem méltánytalan lenne kicsiny közösségünkben nem ünnepelni ezen a napon.

Így úgy döntöttem idén ismét meghirdetem a kenyérszpemmelés világraszóló ünnepét.

Kellett némi gondolkodás, hogy rájöjjek hol lenne a legjobb feltüntetni, hogy ez már a második alkalom, de végül sikerült megtalálni: a kenyér minőségében.
(Szóval még 5 évre be vagyunk biztosítva.)

Akinek nem lenne világos, hogy miről is szól ez:
Egyesével küldünk egymásnak rengeteg kenyeret, ami miatt mindegyik külön értesítésként jelenik meg. Így ennek az eredménye jó esetben rengeteg alert, és némi bosszankodás a fogadó fél részéről. 🙂

Az utalással való szpemmelés mély történelmi gyökerekkel rendelkezik az erepublikon, sokat használt taktikai elem volt például a v1 idején, amikor még a raktárak is kisebbek voltak, és az országok gyakran zaklatták így egymás tankjait.
Manapság inkább mint szórakoztató elem van jelen, egymás húzására, ugratására használt, de éppen a múltbeli szerepe miatt hasznos szerintem feleleveníteni.

Kezdőknek álljon itt egy rövid leírás.

Kenyérszpemmelési 1X1:

1. Vegyél néhány Q2 kenyeret
2. Dobj meg vele valakit (Az erre szolgáló oldalra az illető profiloldalán a "Donate Items" gombot megnyomva juthattok el.)

3. Ismételd meg x alkalommal (Ahol x > 10, de minél több, annál jobb.)
4. Várj a reakcióra

FONTOS: Mindig egyesével küldd a kenyereket, hiszen az adakozás csak így éri el a célját, nevezetesen a sok alertet!

És hogy kinek küldjetek? Mindenkinek. Akit csak megláttok kommentelni, shoutolni, endorszolni, vagy akárhol. Az sem baj, ha nem magyar az illető, csak a szándék számít.

Bár azt megjegyzem, hogy theface már tavaly is jó alanynak számított ehhez... 😉

Az esemény nyitóakkordjaként ezennel felajánlom, hogy minden kommentelőnek és endorszolónak változatos mennyiségű Q2 kenyeret fogok küldeni, egyesével, amíg a készlet tart. Az endorszból befolyó pénzek 100%-ban jótékonysági célokra lesznek felhasználva, tehát további kenyérkészletet fogok belőle venni, amelyet aztán szétküldök vagy az előbb említett kommentelői&endorszolói körnek, vagy random embereknek, akik a szemem elé kerülnek.
Illetve az esemény promotálása érdekében felvettem a kapcsolatot a szpemmelésben nálam jóval jártasabb A-Teammel és MKKP-vel, akik pozitívan álltak a dologhoz.

Na, de nem is húznám tovább a szót.
Mindenkinek kellemes szpemmelést, és jó hangulatban telő megemlékezést kívánok!


- K+SHORT ENGLISH SUMMARY: We're having a National Day today which is connected to bread. It's a pretty big event in Hungary, but our government in the game didn't organized any event to celebrate it.
We have a tradition (which is only one year old, but... well, every tradition has to start somewhere) in eHungary that on this day we send lots of food to each other, one-by-one. This hopefully results in a lot of alerts, and a lot of fun. 🙂
As this is the 2nd time we do this, we use q2 food to spam each other.
Feel free to join in.

TL😉R: Spam theface with Q2 foo😛 http://www.erepublik.com/en/economy/donate-items/1329013