[МСП] Договор Србије и Јапана

Day 3,121, 00:35 Published in Serbia Serbia by eSerbian MoFA


еСрбија и еЈапан склапају следећи споразум:

– еЈапан ће уступити еСрбији регију Kinki са 75% бонуса на нове ресурсе.

– еЈапан ће уступити еСрбији још две регије: Kyushu и Chukogu.

– Регија Kinki ће увек бити у поседу еСрбије, док се за друге две по потреби може променити споразум, али не тако да еСрбија има мање од 3 регије у еЈапану.

– У случају безбедносне претње, еСрбија може имати и више од три регије еЈапана у свом поседу.

– Ресет детерминације ће се вршити тако да се минимализује време потребно за ресет из разлога што краћег губљења бонуса производње (DoW еЈапана на еСрбију, договорени AS неке треће пријатељске државе, итд.).

– еСрбија ће исплатити еЈапану једнократно 500.000 динара за покривање дела трошкова еЈапана који су потрошени у узимању организацији рата за ресурсе (AS на Иран, КО у биткама у TW-ovima са 7 држава постављан од стране еЈапана, итд.).

– Тачан износ ренте биће објављен у наредним данима.

– еСрбија и еЈапан склапају посебни безбедносни споразум, где еСрбија гарантује безбедност еЈапану за регије које ће остати у поседу еЈапана. Сваки напад на еЈапан еСрбија ће сматрати нападом на еСрбију. еЈапан се обавезује да неће склапати МПП-ове са државама непријатељски настројеним према еСрбији.

– еСрбија ће позвати своје грађане да сместе своје компаније за храну у регију Канто, где је бонус производње максималних 90%. еЈапан ће од Јужне Африке изнајмити регију са ресурсом риба за 20к валуте месечно и поврат пореза Јужној Африци, а у циљу максимизације производних бонуса. еЈапан гарантује стабилну пореску политику и умерене пореске стопе, које ће увек гарантовано бити испод 5% за WT, свим инвеститорима који лоцирају своје фабрике хране у еЈапан.

– Овај споразум важи до нове прерасподеле ресурса.