[Ankesenamen Ra] Уводно обраћање диктатора еСрбије

Day 3,045, 08:41 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije

Поштовани суграђани,Представићу вам чланове тренутне Владе и осврнути се укратко на пар актуелних тема.

МОД – pierrotmon, Alex.L, rogysha, bernoldi_salieri, Serbian Terorista, Anastazis, Milan89Ns, VOODOO ePOPEYE, Lothron Junior, eSecikesa, Drcan Mali, Kulijana Terokolic
МСП – Bogi, Takimanija
МОС – Crveni Lav, Zen Tale
МЕС – The.Hound, pantod
Мин. Информисања – чекамо званично изјашњење неколико особа

Уколико сте заинтересовани да се прикључите и да помогнете јавите се приватном поруком 🙂

Порез


Порез је враћен на ниво на ком је био претходних месеци и са којим држава добро функционише. Мпп-ови коштају, тактички устанци коштају, ресетовање детерминације такође кошта (нажалост, због људи који не поштују наређења МОД-а) а не смемо заборавити на свакодневну поделу за тренинг бебама коју организује МОС. То су само наши дневни, очекивани трошкови. Морамо увек бити спремни на неочекивано и стога залихе морају постојати. Детањније о трошењу новца погледајте у књизи финансија.


Ратови


Очекују нас рат са Кипром и борба Турске и Грузије за конгрес које не смемо потценити. Замолићу вас да пратите приоритете у новинама МоД-а наредних дана. Данас је коначно завршен директни рат са Италијом након потписивања мира. Оно што је још простало је враћање регије Lazio (у току) па да затворимо тај фронт. Након завршетка битке за Тирану ће бити окончан и ресет Албанских регија. Канада ће вероватно сачекати да завршимо са Кипром али о томе ћемо вас обавестити у новинама МОД-а.


Епик


Након прошлонедељног епика за Д4 који су организовали Пољска и Немачка и објаве да су за то утрошили скоро милион валуте и 35 милијарди штете, искрено сумњам да ћемо у скорије време покушати нешто слично. Једноставно је прескупо и неисплативо, нарочито ако након тог организованог епика читаве недеље не бисмо имали ни један други. Данас је граница била снижена међутим тако је само током трајања промоције пакета.


Комбат ордер – КО


Овај део пишем због младих играча који још увек не знају како све функционише у игри. КО је у могућности да постави искључиво командант војне јединице. Управо због тога је део државног новца на налозима неколико команданата, да би увек и у свако доба могли да поставе КО уколико је потребно. Ово се показало врло успешно у пракси јер нити је председник/диктатор све време онлајн да би слао новац по потреби, нити је добро да превише људи има приступ НБС.


То је све за сада.


Анкес