[Сорабија] - Уводно обраћање председника

Day 3,032, 13:24 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije

Помаже Бог браћо и сестре

Прво желим да вам се захвалим на томе што сте ме подржали и изабрали мене за председника еСрбије. Радује ме то што сте препознали мој програм, иако скроман, и што се ми дали подршку да покушам да решим неке горуће проблеме у еСрбији у ових месец дана.Као што сам и изнео у својој кандидатури грађанима је враћено право гласа и избора својих представника извршне власти. Иако је револуција за мене дошла у неочекиваном моменту, мој кабинет је спреман и даћемо све од себе како бисмо сачували стабилност еСрбије. У најкраћем могућем року ћу контактирати све релевантне чиниоце како би сви заједно сели за сто и договорили се око битних ствари за нашу еОтаџбину.У овом свом првом обраћању ћу вам представити и мој кабинет који изгледа овако:

Кренућу прво од министарства Одбране. Тим министарства одбране чине: Slingshot, Zulu Warrior BG и Gile985 - као саветник.

Министарство спољних послова чине Nikola Nikolic I, Budalimir, Strahinjic III и CrniOrao100.

Министарство унутрашњих послова чини Vojo Delija и desert hamster.

Министарство економије чине гувернер Pakija и RedLenjin

Министарство образовања је поверено Crveni Lav.

Свако ко је заинтересован може да се прикључи мом тиму и на тај начин допринесе еСрбији.Наш циљ биће да само служимо грађанима еСрбије како би наша држава напредовала и остала најјача држава у есвету.

На претње друге стране да ће диктатура поново бити уведена за десет дана ми се нећемо обазирати. Свој посао ћемо радити часно и поштено, па нека нам народ суди. Ово је само први и уводни чланак, а ускоро ће бити објављен и опширнији у коме ћу изнети тренутну ситуацију у земљи, као и планове за даљи рад владе.

Захвалан
ваш председник
Сорабија