Háborút a népnek vagy NEEEE !??!!

Day 2,932, 04:09 Published in Hungary Hungary by WasssDorong

Ezen jegyzetemet az ukrán NE körüli kisebb-nagyobb (sajna inkább KISEB😎 vita ihlette. Annak oka, hogy NE-t probáltam "kierőszakolni" az volt, hogy kicsit számolgatva rájöttem, hogy a TP-s csaták hiánya az egész MAGYAR etársadalmat nagyon-nagyon negatívan érinti. Nem igazán tudom, hogy azt valaki kiszámolta-e, hogy az egész magyar lakosság, mennyit bukik, ha nincs folyamatosan MAGYAR érdekeltségű csata (1TP=1000 huf) érdemes lenne megfuttatni-kiszámolgatni...jelen pillanatban én úgy gondolom, hogy jobb egy esetleges(+időleges) eltörlés, mint a dögunalom+csata nélküli állapot...Ahogy a fenti képből is láthatjátok az NE elbukott, 1 szavazaton mulott, DE a kérdés még mindig változatlan: Merre tovább várjuk, amíg valaki megtámad, jobbik esetben VAGY rosszabbik esetben marad a dögunalom, harc(+TP)mentes állapot VAGY a 3. opció, hogy minnél hamarább lépünk. Személy szerint én még mindig mennék az ukránokra vagy a Felvidék-Tájföld ki rw-zese, majd "visszafoglalása" sem lenne rossz VAGY bármi csak mozduljunk valamerre, mert minden percért kár. Mégegyszer elmondom, hogy azon országok amelyeknek folyamatosan fut csatájuk milliókat kaszálnak (1TP=1000 valuta) még a gyengébb kevésbbé aktív játékosoknak is lecsöppen egy-egy TP medál, nem beszélve az aktív+erős játékosoról, azoknak akár napi több TP is összejöhet, tehát bármi jobb, mint a tétlenség.
Tudom, hogy nem mindenki ért egyet velem, azért az NE szavazás arról árulkodik, hogy vannak egypáran, de azt mindenki beláthatja, hogy a tétlensséggel+unalommal csak még több játékost veszítünk, mert sokan állampolgárságot váltanak (folyamatosan aktív országokba vándorolnak) vagy éppen karaktereket adnak el, idegeneknek(pl. ukránoknak) és kiszállnak a játékból, mert egy unalmas-kattingatós játékot egy kezdő ugyanugy, mint egy haladó játékos is, sokkal hamarabb felad, mint egy olyan játékot, ami, kereteihez mérten, izgalmas szoros csatákkal-harcokkal van megspékelve.
Nem véletlen a fejlesztők folyamatos, általuk izgalmasnak vélt (néha jogosan) "küldetés bedobása", ezt azért teszik, hogy probálják a régi és persze az új játékosokat egy kis játékélménybe részesíteni ezáltal "maradásra" bírni. Ezt jó lenne nekünk is szem elött tartani és a mi kis fertályunkon egy kis izgalmat csempészni a játékba, mert SAJNOS EBBEN a játékban CSAK és CSAKIS a harcokban a csatatéren van megfelelő mennyiségű izgalom (ha van egyáltalán...). Hangsúlyozom a fentebb leírtak illetve az NE beadás nagyvonalakban magánkezdeményezés volt ugyhogy nem szívesen olvasok-olvasnék olyan kritikákat, ahol az elnököt vagy épp a kongresszus tagjait támadják, nem tisztem védeni senkit, de ha valakinek annyira telik, hogy kapásból lehülyézi a másikat az NYUGODTAN hülyézzen engem, de inkább olvasnék értelmes cáfolatokat (kontra NE) mint hülyézéseket illetve legyünk őszinték az ukrán NE mellett is szólt-szól egypár dolog (FENTEBB soroltam).

Ha hasznos infót találtál szösszenetemben, akkor FENT szavazz rá, hogy más is olvashassa illetve kérlek iratkozz fel(helyesebben fizess elő) jegyzetemre, hogy a későbbi "értékesebb" írásaim is megkaphasd-elolvashasd.

Maradok tisztelettel,
WD