Уводно обраћање председника еСрбије [ Takimanija ]

Day 2,909, 01:26 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije

Драги грађани наше вољене еСрбије,

велика ми је част да данас вам се данас обратим и захвалим на пруженој подршци на претходним председничким изборима. Захвалио бих и осталим кандидатима на фер и коректном надметању.У еСрбији је тренутно на снази Диктатура којом смо себи обезбедили валидност као држава овог месеца.
Као што сте већ могли да наслутите из претходно најављење кандидатуре та диктатура ће бити подржана од стране нас као легитимно изабране демократске владе.

На снази ће бити технички постављена влада из војних јединица,већине странака из топ 5 и патриотски расположених грађана који су хтели да дају свој допринос свему.
Корен владе и ударну иглу диктатуре ће сачињавати људи које је изабрао и организовао сам Вуду еПопај :

MoFA Bogi
+ Gile985, Marcus Nerva Traianus, nikol000

MOD pierrotmon
+ Drcan Mali, elminjo, igajunior, Kiza No Sleep, Michael Alan Western, Milan89Ns, R1sk3, Serbian Terorista, Takimanija

Премијер R1sk3

+ *тим организован око Рискета.
Остале елементе вођења саме државе и њених интерних послова преузећемо и организовати у договору са диктатором ми сами. И даље ће се водити транспарентна финансијска политика у књизи финансија.

МеС BATASHA
+ *тим организован око њега

МИ VultureBL
+ *тим организован око њега

*тимови ће бити накнадно допуњени.

Сви елементи владе у случају да дође до неких промена биће накнадно објављени јавности или преко мене или министарства информисања.И најдужи пут почиње са једним, првим кораком. Тако и ми док полако враћамо ресурсе и ребалансирамо негативни буџет из ког смо кренули, већ правимо планове о офанзивним корацима који ће уследити а о којим ћете сви бити благовремено обавештени и за које бих замолио целу еНацију да полако почне да се припрема.

Пуно забаве и уживања у нашем виртуелном свету и овог месеца
жели вам ваш