СЛИКИТЕЕЕЕ!!!

Day 2,905, 13:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Thailand by GAMBLE 24

Здраво на сите!

После тридневни тортури, замарања и ѕвонења на моб од страна на Секи, време е да ги покажам СЛИКИТЕЕЕЕЕ !!!
Не за друго, ќе треба да го тужам за еМобинг. Плус и деновиве ми е некако слаб со живците 😃

Се тепавме со виљушки, летеа и чинии, и чаши, и пољупци …. Кој што си заслужил, си доби 😛

Нормално, ќе започнам со групњакот (без Бофал)

Први, тука најблиску се Трте.Т и едно негово мулти. Зад нив сме јас, MissPaunova, Goodbeer, ivan.sk, Severrus Snape, Zovani, UupaljaC, R A G N A R Stef.Makedon, VelAco, Leader of Scorpions свртил глава, NENODS, Vssa87, UNISTUVAC MKD и TheNikola.misspaunova и Goodbeer


Од лево ivan.sk, Vssa87, Zovani, Uupaljac и горе Goodbeer.Му се умилкуваат на модераторот !!!Uupaljac, R A G N A R Stef Makedon, UNISTUVAC MKD, Leader of Scorpions и Bofal.
Уништувач објаснува што ујдурми направил со Србите 😃Падна договор да се купува керозин за авионот, Всс прв се нафати да донира 😛Лепотиците сакале да се сликаат со продуцентот МЊА 😘Друштвото од претседателската масаGIRLS POWAAAAA MODE ON !“Абе ќути си, да земам клучевите од трезор па ќе делиме” 😉Трте.Т си го убедува мултито да не еУмира:
Не барам многу, само ДО 3 минутки дневно и толку!
Абе не можам, мани ми се таму, земи си од шопскава ајде и молчи.ПушачитеПола собиранка надвор ја поминаа !!! 😑 Му се удвараа на идниот ЦеПе...Они надвор на ЦеПето, ја внатре се фрлив на МоФАта 😃Ако нејќе милом, кај Алисс може и силом 😛Идниот и сегашниот. И од двајцата бел ден не гледаме 😛Кој кажа дека Алисс и Уништувач се скарале?Им ги скроил капите и на двајцата, мува не го лази. Наздравје Секи !Слика со гостинот што дојде подоцна. Од лево на десно: Aliss Drka! 😃За крај: ПАРИ НЕ БАРАЈТЕ, ГИ ИСПИВМЕ!!!Ви благодарам на сите што одвоивте време и дојдовте на по едно пивце и три реда муабет.

Се гледаме на наредната собиранка!
Ваша Алисс о/

П.С. Поздрав за Тигре и Меки 🙂