Rat sa SRbima

Day 2,888, 01:51 Published in Croatia Croatia by Predsjednik eHrvatske


Poštovane Hrvatice, Hrvati i svi ostali ljudi dobre volje,

došlo je vrijeme za rat sa Srbima nakon 14 mjeseci mira. U početku mandata sam sa Srbima dogovorio NAP. Obje strane su pristale međutim on nije stavljen na papir, nego se temeljio na ljudskom povjerenju.

Mandat smo započeli akcijom protiv Mađarske. Zajedno s prijateljima Grcima RW-ali smo mađarske bonuse da bi na kraju Grci sletjeli u Njemačku i odsjekli Mađarskoj bonuse. U Slovačku je sletio Thai, a mi smo COali protiv Mađarske za Ukrajinu jer je Mađarska napala regiju s det. bonusom. Tijekom tog dana odlučili smo staviti NE na Mađare da ih malo zastrašimo. Naravno zakon nije bio namijenjen da prođe i kongresnicima je rečeno da holdaju svoje glasove no svi znate koji su to biseru i u prvih par minuta je bilo desetak glasova ZA.

Nakon što je izgledalo da će naš NE na Mađare proći srpski CP je predložio NE na nas i time pokazao namjeru da nas napadne ukoliko mi napadnemo Mađarsku. Ovime je pokazao da njegova riječ i riječ srpske vlade ne vrijedi pišljivog boba i da je temelj ovog NAPa narušen, a to je da naš NAP traje bez obzira što druga zemlja radi.
Na sastanku kojem su nazocili predstavnici vlade s obe strane dogovoreno je:
2 regije u bosni su trebale ici srbima, jedna bi ostala nama a jedna bi pripala bosni
Hrvatska nesmije stavljat co u regije gdje su srpski bonusi
Nema napda jedne ni druge strane

Naša odluka je bila lagana. Okrećemo bana prema istoku.