Ne szavazz szemire!

Day 2,783, 16:42 Published in Hungary Slovakia by Nariii

Jó Szerencsét!

Hogy miért ne szavazz szemire? Mert 5 xp-t ad és spórolni kell az ínséges időkben. Plussz nem támogassa az Uralkodó diktátorkodásait.

JÓ hír viszont, hogy egy antimagyar csaló, tolvaj megdö...eltávozott az élő erepesek világából.

shadaae

Íme, aki nem kevés CC-vel húzta le az országot, ráadásul a sunyi lapítása után büszkén vállalta, a féreg mivoltát. Örömteli pillanat, hisz egy ilyen mocsok megszűnése a játékból (mégha csak ideiglenes), a játékostársadalomra pozitív. Legalábbis számomra mindenképpen pozitív jelentéstartalommal bír.

Érdekességként:
- A korábbi elnök a kakifogyasztó szintén kimúlt az erepes társadalomból. Munkásságának jelentősége számomra itt kimerül, bár meg kell említeni, hogy hitvallása alapján Djozike-izmus mély benyomást tett rá.

- Korábbi külügyesünk, jelenleg katonai pályáját egyengető exelnökünk egyik bizonyítottan korábbi karaktere csúf véget ért. Azurefalcon-ról van szó. Külön érdekesség, hogy hiába kérte a törlést inkább "valaki" bannoltatta. Lehet erről kéne írni egy újabb Kistivadargate cikket? 🙂

- Hasonlóság csak és kizárólag a véletlen műve:
Régi csulok88--->Oldalas88, aki egy sikertelen elnöki próbálkozás után visszatalált? a régi karakteréhez és azt rágja tovább. (csulok88).

- Újságírói pályafutása ismert, számos cikket adott ki, számos karakter segítségével, egy "igazi" szabadságharcos, ki nem ismer(t) lehetetlen. Szwagnyi Tibor, remélem ha visszatérsz valamilyen erepes kivetülésben, hasonlóan szép, felfokozott cikkek írását fogod véghezvinni.

Remélem susmus te is követed shadaae példáját, és csöndben megszűnsz a játékból. Aki büszke arra, hogy pénzt lop, akárcsak brahiból, az egy utolsó ... (mindenféle pocskondiázó szöveg).


Biztosan vannak még egyéb ehalottak, kiknek kijárna a tisztességes megemlékezés, de én nem vagyok pap, így ez most egy kivételes alkalom, hátha sikerül összetarhálnom 25 kommentet.

Cikk támogatói:
-2002-es rose bor (marinéni fingását a déli lejtőn lehetett benne érezni)
-Minister brandy (ha találtok ilyet, ne fogyasszátok, bűnszar).
-Tamogassuk ersnt-et egy ekezetes billentyuzettel alapitvany

U.I.: Ernst mielőtt jössz Gyurikával?, hogy ő is lopott, a válaszom: ő legalább a sunyitás után mind egy szálig visszafizette, és bocsánatot kért, nem volt büszke arra amit csinált.

Üdvözlettel:
a. Gyepmester

másik ui: DoA a legjobb nedvesest, amikor annyi bort iszol, hogy az 5méterre lévő kisszökőkútba beleesel/beleborulsz borral a kezedben, mondván, hogy a rendhagyó nedvesest... De legalább felavattuk az Aufhauseremet. 😃