Диктатура- прво обраћање

Day 2,723, 06:13 Published in Serbia Serbia by Panda monium


Поштоване грађанке и грађани еСрбије,

На првом месту желим да се захвалим свима који су подржали Диктатуру и који су дали свој допринос успеху целе акције!! Момци и девојке били сте сјани и одрадили сте лавовски посао да успемо у свему овоме!! Пре свега желим да се захвалим војсци која је показала да је наша најсветлија тачка и да као и увек ту је да се бори за права свих грађана ове заједнице!!

Желим да нагласим да ни из ког разлога не желим било како да се светим онима који нису подржали пуч! По мени, испао бих тим потезом идиот... а свакако то не желим да будем! Колико су пучисти део еСрбије толико су и они који су бранили такозвану демократију код нас! Намерно сам рекао да је то такозвана демократија јер верујем да чак и онај који је јуче дошао овде зна на које се све начине долазило до власти овде! Куповина гласова за неколико тенкова,коришћење мулти налога итд. Не желим више да улазим у тако нешто! Желим да то буде наша далека и ружна прошлост!

СВИ МИ, У МА КОЈОЈ ЈЕДИНИЦИ БИЛИ И МА КОЈОЈ СТРАНЦИ ПРИПАДАЛИ СМО еСРБИ И ОД МЕНЕ И ЉУДИ КОЈИ БУДУ РАДИЛИ СА МНОМ ЋЕ КАО еСРБИ БИТИ ТРЕТИРАНИ!!

Оргове јединицама нико неће смети да дира! Све док ја имам могућност да о томе одлучујем нико неће смети да саботира јединице без обзира да ли су пуцале за пуч или не! Поред тога постоји неколико оргова који су државни и који, колико ја знам, стоје и нико их не користи! Распитаћу се и још једном проверити како стоје ствари око тога и када будем имао тачне податке даћу предлог да се они уступе на коришћење јединицама које своје немају! Чак бих овим путем јавно замолио јединице које имају неколико својих оргова а не користе их да их позајме јединицама које немају! Неће се гледати приликом доделе истих да ли је јединица подржала пуч или не већ њена спремност и жеља да да помогне овој нашој заједници!!

Први и основни задатак који стављам пред свој тим и себе јесте враћање поверења како домаћих играча тако страних држава у еСрбију! Овде желим мирну и лепу атмосферу људи који су дошли да се друже, мало убију време и проведу га пријатно и лепо! Не у свађама,расправама око глупости и нападању других чак и њихових РЛ. Ово је игра људи, хајде да се према томе тако и односимо.Чак и ако неко жели да вас провоцира, јавно пљује и понижава ја вас МОЛИМ да га игноришете. Само губите време, тешко да можете победити у томе! То и раде не би ли ушли са вама у конфликт а најбоље их побеђујете тако што им не дајете пажњу и значај! Има код нас у народу она: "Пас лаје а ветар носи.."

Однос са савезницима, а и са противницима, сигурно неће више бити на основи "ми смо овде најача сила и ви сви има да наш слушате"! Тиме само изазивамо и правимо од некога ко би можда могао да нам буде пријатељ некога ко ће наш кад тад замрзети и напасти! Покушати са свима изградити пријатељски однос путем комуникације и узајамне помоћи!!Ако неко зна бољи и паметнији начин да се створи јака и стабилна осовина која ће заједно освајати светом ја му скидам капу!!
Разлог зашто постоји толико узајамно поштовање и реално речено љубав између нас, Мађара и на пример Словенаца јесте добра почетна основа на којој су та пријатељства изграђена! У старту се добро урадило зато и траје!!

А што се противника тиче искрено мислим да и са њима можемо да имамо коректан однос! Зашто да не? Ко зна можда неко од њих може да нам буде некада квалитетан савезник некада! Овде се ствари брзп мењају, тако да није ништа немогуће. Да нагласим, мени нe пада на памет нешто да мењам јер искрено волим тренутни савез и желео бих да он постоји још доста дуго! Тако да и са противницима треба имати комуникацију и не дозволити да наш сматрају крвницима и слично...

Још једно важно питање је наша дијаспора, која је постала као и у РЛ бројнија него ли заједница унутар државе!!Све њих сматрам својим народом и искрена жеља ми је да и са њима имамо савршену комуникацију и заједно учествујемо у пројектима за јачање наших позиција у есвету!!
"Не дај Боже,да се Срби сложе!!", е па ми хоћемо да се сложимо ма колико се они који су против тога упорни у молитвама!

Следеће важно питање јесте сарадња са будућим легитимно изабраним председником и конгресменима! Свако ко жели да ради на општем успону и напретку има широм отворена врата свих оних који чине власт диктатуре! Што више људи са различитих страна учествује у побољшању и напретку заједнице то су веће шансе да се нешто конкретно и лепо уради! Још једном оно што сам рекао, сви смо ми исти и једнаки и свако од нас овде има право да уради нешто корисно за све нас! А ако покуша да ради лоше, лакше ћемо га удруженим снагама победити и спречити! Основа свега је дијалог! Ако сам ја само јуче заједно са људима који су у свему од почетка могао неколико сати да пишем, цртам, јурим, тражим зашто и ви ако имате жељу не бисте учинили исто и борили се да коначно кренемо из бунара у којем смо закопани!

Код мене на профилу стоји да сам Диктатор али колико сам ја важан у целој овој причи толико је важан и онај ко се први пут региструје управо у тренутку писања свега овога! Он има иста права која имам и ја и свако други ма где био до сада и ма колико доброг урадио за е Србију! Од данас па на даље идемо са паролом "Сви за једног а један за све"!

Министарства која су оформљена су Министарство одбране и министар je Alex.L који ће заједно са тимом који ће бити претстављен у чланку мод-а даље водити питање одбране наше земље!!

Министрарство спољних послова водиће rogysha и The ZordaN ! Циљ њиховог даљег рада биће учвршћење наших позиција у савезу и стварање још бољих односа са свим државама које га чине!!

Министарство Образовања је поверено играчу Vladan Gajic ! Они ће наставити са поделом средстава потребних за тренинг младих играча! Пошто нисмо добили канал који је раније коришћен за поделе од сада ће то ићи на #diktatura.mos ! Сви који су до сада добијали средства за тренинг могу поново аплицирати као и сви они који желе да се сада укључе у тај програм!
Ми смо застарела екипа а на њима остаје ова наша мала и ,надам се опет, лепа заједница!

Остала министрарства која буду имала потребу да раде радиће и са њихових оргова ће се активирати новине у којима ћете бити обавештавани о њиховом раду!!

Могао бих овако дужити причу у недоглед јер сам стварно задовољан што постоји шанса да коначно буде нешто лепо од ове наше е Србије али треба и да се ради нешто! Зато вас молим и позивам све ако имате неку идеју и ако желите да урадите нешто корисно са зве нас, пишите дајте савете, предлоге! Хајде да будем први диктатор у историји који је заједно са народом учинио да се диктатура другачије схвати и третира!!А то можемо само сви ми заједно!

Хвала вам још једном поздравља вас ваш Шарени Медведић!!!

Савет диктаруре сам у предходном чланки објавио али ћу га поновити још једном
Banko,CoaJNA,Rogysha, Dana30,Alex.L, Uveta, The Zordan, serbianscorpion, nihil85, blagoje_trifunovic84 , bobjan i Vrhovni Lopov Gojko Bozic!!